Yli 20 vuoden kokemus yritysten liiketoiminnan digitalisoinnista. Autan yrityksiä erityisesti myynnin muuroksen halinnassa ja digitalisoinnissa. Olen tyoskennellyterityisesti PK sektorin teolisuuden ja teknisenkaupna yrityksien johtoryhmien kanssa. Autan organisaatioita selkeyttämään heidän näkemystään asikaskohderyhmienostopäätöksestä, asiointiprosesseistaja digitaalisesta palvelusta.

Kannustanyrityksiä kehittämään ja testaamaan uusia tuotepalvelu konsepteja. Tuen toteustukelpoisten ideoiden toiminnallisuus- ja teknisessämäärittelyssä. Varmistan että yritykset vievät sunnitelmat mitattavaan lopputulokseen.

Oma yrittäjyystausta auttaa ymmärtämään jokapäiväisiä haasteita ja strategisten valintojen merkitystä arjen tekemisessä. Työskentely satojen kotimasiten ja ulkomaisen, isojen ja pienienyrityksen myynnin ja markkinoinnin haasteiden parissa on luonut kokemuspohjan jonka avulla voin auttaa kasvuhaluisia yrityksiä valitsemaan oikeita toimenpiteitä tavoitteiden saavuttamiseksi.

Mukana mm. seuraavissa mentorointi hankkeissa- Keskuskauppakamarin Digitaalinen polku -ohjelman Mentori ja johtoryhmän jäsen- Median uudet roolit ja tehtävät digitaalisessa merkitysyhteiskunnassa – Medeia-hanke johtoryhmän jäsen- KasvuKraft Inkoon kunnan edustaja