48-vuotias perheenisä Riihimäeltä.

Sarjayrittäjä, innovaattori, sparrari, kehuttu neuvonantaja ja monessa sopassa keitetty monitoimialaosaaja.

Olen ollut kymmenissä yrityksissä mukana, varmaan saman verran toimialoja. Nähnyt yrittäjyyden ilot ja surut, haasteet ja niistä nousut (joskus syöksyt). KasvuOpenissa joskus tullut Kanta-Hämeen kasvupolku voitettua omalla yrityksellä.

Hahmotan kokonaisuuksia hyvin ja nappaan todella nopeasti kiinni haastepaikoista. Tapani toimia on vahvasti ratkaisukeskeinen. ”Portterit” on luettu, mutta vältän teoriajaaritteluja, käytäntö, kokemukset ja realismi, niillä mennään. Uskallan ajatella isosti, vaikka se jonkun mielestä olisikin mainitun realismin kanssa ristiriidassa. Siitä pitää tehdä realismia. Tyyliltäni olen helposti lähestyttävä, keskusteleva, mutta nostan myös kissan pöydälle, mikäli tätä tarvitaan. Asiat asioina.

Omaan hyviä verkostoja niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Jos en tunne niin osaan kyllä verkottua. Monia olen auttanut kontakteissa tyyliin, kerro minne haluat – minä hoidan (mikäli haluttua asiakasta kiinnostaa asiasi). On tullut järjestettyä kontakteja USA energiaministeriöön, palvelinkeskusprojekteissa kontakteja Kiinaan, automaattikauppoja Venäjälle, metsäkoneenkuljettajia Saksaan, vesipulloja Meksikoon ja paikallisen yrittäjän tuotteita paikalliseen markettiin. Tilanteen ja tarpeen mukaan, ei kaiken tarvitse aina olla maailmaa syleilevää.

Yrittäjyyden lisäksi olen toiminut palkkatyössä erään konsernin yhteiskuntasuhdejohtajana, liiketoiminnan kehitysjohtajana, myyntijohtajana, myyjänä, istunut johtoryhmissä, media-alan tuottajana ja olenpa joskus kirjoittanut jopa MTV3 ohjelmaan juontoja. Nuoruus meni ravintola-alan hommissa, Suomessa ja ulkomailla.

Kaupallisuus ja ”kädet savessa”-asenne ovat vahvasti minussa.

Nyt toimin usean firman osakkaana liiketoiminnan kehityksessä/founderina. Mukana on yritysjärjestelyitä, rahoitushakua, logistiikkaa/joukkoistamista, biodiversiteettiä, softaa, robotiikkaa, mediaa ja verkkokauppaa, yms.

Linkedin on paras tapa tavoittaa.