Olen Markus ja toimin Goforen kyberturvaliiketoiminnasta vastaavana johtajana. Tarjoamme palveluja digitalisaation elinkaaren kaikkiin vaiheisiin johdon konsultoinnista käytännön kehittämiseen ja testaamiseen. Haluamme rakentaa eettistä ja kestävää maailmaa niin digitaalisen yhteiskunnan kuin älykkään teollisuuden alueilla.

Olen työskennellyt yli 20-vuotisen urani aikana erilaisissa turvallisuuteen liittyvissä kehitys- ja johtotehtävissä turvallisuusviranomaisissa sekä yksityissektorilla korkean turvallisuuden liiketoiminnassa. Kyberturvallisuus, resilienssi ja eri toimijoiden yhteiset, usein pioneerityyppiset kehitysprojektit ovat matkan varrella olleet iso osa arkeani. Ennen siirtymistäni yksityiselle sektorille työskentelin muun muassa Poliisihallituksessa, sisäministeriössä ja Hätäkeskuslaitoksessa. Olen koulutukseltani Kauppatieteiden maisteri Jyväskylän yliopistosta ja lisäksi valmistunut Valtion Pelastusopistosta.

Haluan auttaa yrityksiä rakentamaan turvallisuudesta kilpailukykyä ja siksi olen mukana – sydämeni sykkii erityisesti digitaalista resilienssiä parantavien tuotteiden ja palveluiden kehittämiselle.