Viimeiset 20 vuotta ovat kartuttaneet kokemusta niin suuresta pörssifirmasta kuin kasvavista PK-yrityksistä kuin statup-maailmasta.

Pörssiyritys on opettanut konseptikehitystä ja systematiikan tärkeyttä. PK-sektori taas luovuuden ja periksiantamattomuuden merkityksen. Oma myynnin kasvattamisen filosofiani lähtee ajatuksesta ”näytä isommalta kuin olet”. Markkinointi ja brändäys ovat keinoja, joilla kuljetaan kohti tavoitetta.

Oman työuran paras saavutus on ollut pienen ”verstaan” kasvattaminen alan Pohjoismaiden johtavaksi yritykseksi ja sen myynti. Tällöin karttui osaaminen ja ymmärtäminen voittajatiimin rakentamisesta, kasvukivuista, kassakriisien ratkaisemisesta ja markkinoinnin merkityksestä.

Koen omana vahvuutena etenkin start-up ja kasvuvaiheen yrityksien arjen konkreettisen kehittämisen. Osaan ”maalata suuria”, mutta koen tärkeänä antaa kasvuvaiheen yrityksille selkeitä vaihtoehtoja, joista ydintiimi pääsee viemään yritystä kasvuportailla eteenpäin.

Toimin aktiivisesti viiden yrityksen mukana, hallituksissa ja johtoryhmässä. Kääritään hihat ja käydään teidän yrityksen tilanne läpi!