Uuden yrittäjän alkumetrit voivat olla kivisiä ja oma liikeidea kaivata sparrailua. Usein yrittäjällä on enemmän intoa kuin kokemusta ja valitettavan moni yritysidea kaatuukin jo alkuvaiheessa. Kokeneemman yrittäjän tuki ja neuvot voivat olla kullanarvoisia kun yrittäjä pohtii oman liikeideansa ydintä, elinkelpoisuutta, liiketoimintamallia ja esimerkiksi omia tavoitteitaan yrittäjänä. Toisaalta jo vähän pidemmälle päässyt yrittäjä voi kaivata apua liikketoiminnan skaalaamisessa.

Olen toiminut yrittäjänä yli 20 vuotta ja ollut perustamassa ja kasvattamassa useita menestyviä startupeja. Olen toiminut monissa luottamustehtävissä mm. Suomen Salibandyliigan, Espoon Yrittäjien ja 125-vuotiaan Suomen Liikemies-Yhdistyksen hallituksissa. Tarinani löytyy myös vuonna 2019 julkaistusta EXIT-kirjasta, jossa kerron mm. Kotisivukone-yrityksemme myynnistä Fonectalle.

Olen perustanut alakouluihin suunnatun Pikkuyrittäjät yrittäjyyskasvatusohjelman, jossa lapset perustavat koulussa oman pikkuyrityksen ja harjoittelevat tärkeitä työelämätaitoja. Nyt Nuori Yrittäjyys ry:n pyörittämässä ohjelmassa on ollut mukana jo yli 50 000 lasta yli 600 koulussa ympäri Suomea ja se on palkittu kahdesti Euroopan parhaana yrittäjyyskasvatusohjelmana.

Haluan nyt jakaa kokemuksiani aloitteleville yrittäjille. Tarjoan sparrausapua kun pohdit yrittäjäksi ryhtymistä ja liikeideasi mielekkyyttä. Saatan antaa suoraa palautetta liikeidean elinkelpoisuudesta ja auttaa jalostamaan liikeideaasi eteenpäin. Olen toteuttanut myös toistakymmentä Business Finland (ent. Tekes) projektia ja voin auttaa niiden osalta, mikäli ne sopivat yrityksellesi.