Nopea oppiminen, vaihtoehtojen luominen, päätöksen teko ja alusta aloittaminen. Ei pidä pelätä epäonnistumista, ei kannata hukata aikaa ja ihmisiä pitää kohdella hyvin. Minä teen työtäni näillä periaatteilla.

Minun intohimojani työelämässä ovat markkinointi, brändääminen ja online-palvelut. Nykyisin työskentelen Ranuan kunnan palveluksessa. Tehtävänä on elinkeinojen toimintaympäristön kehittäminen. Käytännössä autan yrityksiä kaikenlaisissa ongelmissa. Etsin kumppaneita ja luon yhteyksiä esimerkiksi yritysten ja julkisten organisaatioiden välillä. Neuvon yritysten investoinneissa ja rahoituksen järjestämisessä. Sparraan markkinoinnin ja digitaalisuuden kehittämisessä sekä palvelumuotoilun hyödyntämisessä.

Viimeaikoina olen päässyt työskentelemään vihreän siirtymän yritysten, kuten kansainvälisen ETFuels Limitedin ja ranualaisten maanviljelijöiden perustaman Pohjois-Suomen Biokaasu Oy:n kanssa. Molemmat mielenkiintoisia projekteja, joita yhdistää Ranuan resurssien hyödyntäminen biopolttoaineiden tuotannossa.

Aikaisemmassa työssäni minulla oli onni olla mukana rakentamassa esimerkiksi Pentikin, BRP:n sekä Metsähallituksen onlinepalveluita.