Kuluttajatuotteet | Vähittäiskauppa | Kiertotalous | Brändit | Kumppanuudet | Kansainvälisyys | Tunneälykäs

Nyt tutustut henkilöön, jolla on aina yrityksen kannattavuusnäkökulma mielessä. Olen työskennellyt suomalaisissa omistajavetoisissa yrityksissä sekä pörssiyrityksissä kotimaan sektorilla ja kansainvälisillä vesillä. Pääteemat ovat liikkuneet kuluttajatuotepyörteissä (FMCG), kumppanuuksien rakentamisen äärellä, hankinnan saralla sekä vähittäiskauppatoiminnan parissa, myös second hand näkökulmasta. Uskon brändien ja markkinoinnin voimaan etenkin sosiaalista mediaa hyödyntäen.

Ihmiset ovat kaiken keskiössä – ihan joka käänteessä.

LinkedIn profiilini kuvaa tekemisiäni ja aikaansaannoksiani parhaiten. Se kannattaa katsoa. Se mikä sieltä ei kuitenkaan näy on, että pidän raikkaasta luonnosta ja ystäville teemajuhlien järjestämisestä. Verkostoni on laajempi kuin uskonkaan ja aina on tilaa uusille kohtaamisille.

Jaan ilomielin ajatuksia ja ideoita, jotka voivat parhaassa tilanteessa avittaa yritystäsi tai oman itsesi kasvupolkua. Sivuhuomiona olen asunut seuraavissa maissa: Italia, Englanti, Portugali, Brasilia ja Chile sekä vetänyt Business Finland ja ELY hankkeita, jos haluat keskustella näistä lisää.

Olen helposti lähestyttävä tunneälykäs tiimipelaaja, joka uskoo, että jokaisella meistä on supervoimia. Tykkään sparrata ja ideoida asioita useammastakin näkökulmasta valmentavalla otteella. Kiertotalous ja liiketoiminnan kehitysprojektit innostavat. Keskustellaan lisää, koska milloinkaan ei voi tietää mitä upeaa yhtälöstä syntyy.

Suurin kiinnostukseni kohde on sinun tavoitteesi ja yrityksesi. Ole rohkeasti yhteydessä.