Pohjoismaiden ja Ruotsin vienti, pohjoismaiset osaamis- ja liiketoimintaverkostot ja digitaaliset kokonaisratkaisut sekä palvelut esimerkiksi terveyden ja hyvinvoinnin sektoreilla muodostavat asiantuntemukseni tärkeän keskiön. Rakennan vahvoja tiimejä, ja sparraan erilaisia osaamisia, mutta toimin määrätietoisesti myös tienristeyksien strategisena päätöksentekijänä. Sitoudun tehtäviini. Vientipartneri: Ruotsi, Pohjoismaat sekä saksankieliset maat.

ECCA Nordic on pohjoismaisen liiketoiminnan ja viennin pitkäaikainen partneri kasvuyrityksille, vientiorganisaatioille sekä tutkimusaktoreille. ECCA Nordic toimii vahvassa ja laajassa verkostossa paikallisesti, natiivisti ja vahvasti etbaloituneena partnerina. Autamme kasvun ja viennin edellytysten vahvistajana, ulkoisten vientitukien haun tukena, kilpailutusten seurannassa ja niihin osallistumisessa, liiketoiminnan paikallistamisessa, jakelu- tai partneriverkoston rakentamisessa – aina tarve- ja resurssilähtöisesti.

Vi betjänar våra klienter på svenska, finska, tyska och engelska. Vi erbjuder genom våra partners tillgång till showroom- och kontorslokaler i Stockholm. Våra partners kompletterar våra klienters kompetenser inom bland annat affärsjuridik, PR, digital marknadsföring och branding samt logistik,

www.eccanordic.com