Kasvu-Open Sparraaja tervehdys – Nyt on aika vahvalle viennille; lähelle Pohjoismaihin ja sieltä partneruuksin pidemmälle!

YDIN: Pohjoismaiden ja Ruotsin vienti, pohjoismaiset osaamis- ja liiketoimintaverkostot ja digitaaliset kokonaisratkaisut sekä palvelut esimerkiksi terveyden ja hyvinvoinnin sektoreilla muodostavat asiantuntemukseni tärkeän keskiön. Toimin myös kansainvälisten R&I -hankkeiden vetäjänä sekä valmistelijana (rahoitus, konsortiokokoonpano, FPP).
Rakennan vahvoja tiimejä, ja sparraan erilaisia osaamisia, mutta toimin määrätietoisesti myös tienristeyksien strategisena päätöksentekijänä. Sitoudun tehtäviini.
Vientipartneri: Ruotsi, Pohjoismaat sekä saksankieliset maat.

YRITYS: ECCA Nordic on pohjoismaisen liiketoiminnan ja viennin pitkäaikainen partneri kasvuyrityksille, vientiorganisaatioille sekä tutkimusaktoreille. ECCA Nordic toimii vahvassa ja laajassa verkostossa paikallisesti, natiivisti ja vahvasti etbaloituneena partnerina. Autamme kasvun ja viennin edellytysten vahvistajana, ulkoisten vientitukien haun tukena, kilpailutusten seurannassa ja niihin osallistumisessa, liiketoiminnan paikallistamisessa, jakelu- tai partneriverkoston rakentamisessa – aina tarve- ja resurssilähtöisesti.

KUNDUPPDRAG: Jag och ECCA Nordic är tvåspråkiga och vi betjänar våra klienter på svenska, finska, tyska och engelska. Genom att under de senaste 18 åren ha arbetat som en nordisk expert inom olika industrier och branscher, tillväxtpartner och ansvarig för krävande export- och innovationsprojekt är vårt nätverk omfattande. Vi arbetar målmedvetet, systematiskt och långsiktigt.
Våra partners kompletterar våra klienters kompetenser inom bland annat affärsjuridik, PR, digital marknadsföring och branding samt logistik,

www.eccanordic.com