Olen markkinoinnin ja myynnin osaaja, tuotteistaja ja brändien rakentaja. Minulla on yli 20 vuoden kokemus valmistavan teollisuuden puolelta, erityisesti elintarvikealalta, jolla olen toiminut niin vähittäiskauppa kuin Horeca- sektorilla.

Olen tuotteistanut, myynyt, konseptoinut, brändännyt sekä markkinoinut kymmenittäin tuotteita sekä palveluita. Pitkään kokemukseeni pohjautuen minulla on hyvä kyky asiakokonaisuuksien hahmottamiseen ja analyyttinen sekä ratkaisukeskeinen ote löytää potentiaaliset kehityskohdat ja niihin sopivat ratkaisut, joilla tavoitteet saavutetaan.

Osaamista on kertynyt Suomen lisäksi myös kansainvälisiltä markkinoilta, kuten Ruotsista, Venäjältä, Tanskasta ja Saksasta.

Omaan käytännönläheistä kokemusta ja osaamista niin tuotteistamisesta, tuotekehityksestä, konseptien kehittämisestä kuin myynnistä ja markkinoinnista. Ymmärrän erittäin hyvin olemassa olevien resurssien ja tuotannon lainalaisuudet osana kehitys- ja tuotteistamisprosessia.

Toimin kahdeksatta vuotta yrittäjänä ja olen aktiivisesti mukana yrittäjien toiminnassa Espoon yrittäjien hallituksen jäsenenä sekä asiantuntijana auttamassa muita yrittäjiä Kasvu Open sparraajana.