Oona luotsaa vuonna 2020 perustamaansa Network & Growth yritystä, jonka missio on auttaa yrityksiä myynnin ja tunnettuuden kasvussa uudistamalla myyntiä ja yhdistämällä myyntiin markkinointia.

Päävalmentajana ja perustajana Network & Growthilla Oona toimii asiakkaiden digitaalisen myynnin muutoksessa, ja tuo yrityksiin mukanaan moderneja toimintamalleja, kuten social sellingin, ajatusjohtajuuden, monikanavaisen myynnin pelikirjat ja arvomyynnin taidot.

Ennen yrittäjyyttä Oona työskenteli päivätyökseen myyntivalmentajana eri yrityksissä, jossa hän tuloksellisesti valmensi myyjiä, ja rakensi asiakaskohtaamisen malleja sekä myynnin pelikirjoja. B2B-myynnissä Oona on tehnyt uraa myyntirooleissa mm. IT-, henkilöstöpalvelut- ja rakennusalalla.

Oona on puhunut viime vuodet intohimoisesti modernin myynnin muutoksen tarpeen puolesta ja markkinoinnin yhdistämisestä myyntiin. Hänen ammattisydämensä sykkii uuden ajan myynnin kehittämiselle, sekä markkinoinnin ja myynnin yhteistyön parantamiselle.

Kankkusen suosittu esikoistietokirja “Kasvua Somesta” julkaistiin 2023 keväällä. Teos oivalluttaa sosiaalisen myynnin strategioista sekä tuloksellisesta social selling- tekemisestä.

Rohkeasti verkossa viestiminen on tuonut Oonalle myös kymmenien medioiden haastatteluita myynnin ammattilaisena ja tunnustuksia tunnettuna myynnin vaikuttajana sekä paikan virallisessa #myynninlähettiläs roolissa Myynnin & Markkinoinnin Ammattiliitossa.

LinkedInissä Oona tunnetaan myös aktiivisena verkostoitujana, ja verkostoitumistapahtumien #linkedinafterworkhelsinki sekä konseptin #SocialSellingSuomi juontajana ja perustajana.