Moikka,

Olen markkinointi-insinööri Päivi, jonka intohimona on liiketoiminnan kasvattaminen myynnin ja markkinoinnin keinoin. Työskentelen tällä hetkellä Aava & Bangilla asiakkuusjohtajana ja työssäni autan yrityksiä ja niiden johtoa kirkastamaan yrityksen liiketoimintastrategiaa tukevan markkinointistrategian sekä jalkauttamaan sen käytäntöön. Tukenani minulla on Bangin yli 50 markkinointiammattilaisen työyhteisö. Kauppatieteiden maisterin koulutus (KTM) luo kokemuksen rinnalla hyvän pohjan tekemiselleni.

Ennen siirtymistäni markkinoinnin ja myynnin pariin olen luonut uraa yli 10 vuotta ympäristökemian ja teknologian insinööriosaamiseni (INS. AMK) avulla jätehuoltoalalla toimimalla alueellisen jätehuoltoyhtiön palvelupäällikkönä sekä pariin otteeseen myös vs. ja vt. toimitusjohtajanakin. Tästä näkökulmasta käsin kiertotalous ja etenkin jätehuolto ovat minulle myös vahva osaamisalue.

Kokemuksen osalta haluan vielä nostaa esiin vahvan viranomaisyhteistyöosaamiseni niin ympäristöluvituksen, kunnallisen päätöksenteon kuin työllisyyspalveluiden osalta AVI-ja ELY-keskusten, TE-toimistojen ja eri kuntien teknisen toimen kanssa. Lisäksi olen erityötehtävissä osallistunut useisiin miljoonaluokan maanrakennushankkeisiin rakennuttajan edustajana. Nykyisessä työssäni sparraan päivittäin asiakkaitani erilaisten rahoitusratkaisujen ja tukimuotojen hyödyntämismahdollisuuksista.