Pasi työskentelee ICT-arkkitehtuurikonsulttina KPMG:n Technology Advisory -yksikön Enterprise Design Service -tiimissä työskennellen IT-neuvontapalvelujen, kokonaisarkkitehtuurin sekä tietoturva- ja tietosuojapalvelujen parissa.
Pasi on työskennellyt yli 20 vuoden ajan lukuisille toimialueille, kuten energia, metsäteollisuus, vähittäiskauppa, valmistava teollisuus, julkishallinto ja finanssiala. Aiemmin urallaan Pasi on toiminut lukuisissa konsultti-, arkkitehtuuri- ja sovelluskehitystehtävissä Tiedon, Teklan ja Enfon palveluksessa eri osa-alueilla integraatioista digitaalisiin palveluihin. Hän on myös tutkinut näitä aiheita yliopistossa ollessaan.
Pasi on erikoistunut liiketoimintajärjestelmien tarvitsemiin tietovirtoihin aina strategiatyöstä tietovirtoje tarvitsemiin arkkitehtuureihin ja teknologioihin sekä digitaalisiin monikanavaratkaisuihin (web, mobiili, pilvi). Lisäksi Pasilla on vankka kokemus liiketoiminta- ja tietoturvavaatimusten sovittamisesta osaksi tietojärjestelmiä sekä yritysten ICT-riskienhallinnasta.