Pasi työskentelee KPMG:n teknologia- ja innovaatioyksikkö Lighthousessa kokonaisarkkitehtinä ja arkkitehtuuripalvelujen vetäjänä palvellen KPMG:n asiakkaita heidän digitalisaatio- ja pilvitransformaatiohankkeissaan. Pasi työskentelee digitalisaatiohankkeissa niin strategisella, arkkitehtuuri- ja teknologiatasoilla sekä on mukana myös asiakkaiden riskienhallintaan, tietoturvan hallintajärjestelmiin ja kyberturvallisuuteen liittyvissä toimeksiannoissa.

Aiemmin urallaan Pasi on työskennellyt lukuisissa teknisissä, konsultointi- ja arkkitehtuuritehtävissä sovittaen liiketoiminnan vaatimuksia informaatioteknologiaan. Pasi on työskennellyt yli 20 vuotta erilaisissa pohjoismaisissa toimeksiannoissa useilla eri toimialoilla, kuten energia, rahoitus, metsäteollisuus, valmistava teollisuus, julkishallinto ja vähittäismyynti.

Pasi on erikoistunut liiketoimintaa tukeviin integraatioihin integraatiostrategioista ja -konsultoinnista integraatioarkkitehtuureihin ja -teknologiaan sekä digitalisaatioon liittyviin kysymyksiin. Lisäksi hänellä on vahva kokemus liiketoiminta- ja tietoturvavaatimusten yhteensovittamisesta ICT:n ja tietojärjestelmien kanssa.