Kasvujohtajana vastaan Aava & Bangin omasta kasvustrategiasta ja autan myös monia asiakkaitamme tekemään kasvumarkkinoinnin strategiset valinnat. Kasvu Open -fasilitaattorina vastaan useiden Kasvupolku -sparrauskisojen toimivuudesta. Lisäksi Aava & Bang vastaa syksyn Kasvu Open Karnevaalien yhteydessä järjestettävän Kasvun Portti -sparrauspajan fasilitoinnista.

Kasvu Openissa parasta on nähdä yritysten ja mylläreiden Kasvun Kiitoratasparrauspäivän päätteeksi punaisena hehkuvat posket. Syynä tähän on intensiivisen sparrauspäivän aikaan saama into ja väsymys.

Kasvun rakentaminen, ihmisten kyky unelmoida ja ponnistella kohti unelmia vastuksista huolimatta ovat aiheita, jotka saavat minut innostumaan yhä uudestaan ja uudestaan. Erityisesti haluan olla tavoittelemassa visiota suomalaisista maailman parhaana markkinointikansana ja kasvuyritysten johtajista sen johtotähtinä.

Tärkeimmät projektini ovat kuitenkin 8v tytär ja 5kk poika, joita kasvattalemme yhdessä vaimon kanssa Muuramessa. Olen innokas liikkuja ja myös penkkiurheilija. Erityisen ylpeä olenkin kasvatustyön tuloksistani siinä, että tyttäreni mielestä Robin ei ole mitään verrattuna Jypin kultakypärä Eric Perriniin tai synnyinkuntani Sotkamon pesäpallotähtiin.