Missionani on tehdä suomalaisista parempia kansainvälisiä vientiosaajia.
Kulttuuriäly ja -taidot vaikuttavat ratkaisevasti siihen miten menestyksekkäästi myyt ja markkinoit, neuvottelet, johdat ihmisiä tai rakennat yhteistyöverkostoja eri puolilla maailmaa. Käytännönläheisissä valmennuksissani ja asiantuntijatyössäni käytän tieteellisen tutkimuksen tuloksia kansallisista kulttuuriarvoista yhdistelmänä 20+ vuoden kansainvälisen liiketoiminnan kokemukseeni.

Olen Associate Partner, kulttuurikonsultti ja valmentaja Hofstede Insightsin globaalissa osaajaverkostossa. Tässä roolissa olen valmentanut vuodesta 2017 kansainvälisten yritysten johtoa ja henkilökuntaa Suomessa ja ulkomailla mm. kansainvälisen asiakaspalvelun kehittämisessä, neuvottelutaidoissa, myyntiprosessien rakentamisessa ja konsultoinut ongelmatilanteissa. Myös yrityskulttuurin auditointi ja kehittäminen on erikoistumisalaani.
V. 2019 toimitin yhdessä eteläafrikkalaisen kollegani kanssa hollantilaisen Huib Wurstenin kirjan: ’The 7 Mental Images of National Culture: Leading and Managing in a Globalized World’ (author Huib Wursten, co-editors Erika Visser, Pia Kähärä).

Omassa yrityksessäni Sarus Oy:ssä olen toiminut 10+ vuotta Venäjän kaupan neuvonantajana erilaisilla toimialoilla. Kansainvälinen tiimimme on auttanut lukuisia suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä avaamaan ja kasvattamaan liiketoimintaansa Venäjällä, Kazakstanissa, Ukrainassa ja Valko-Venäjällä: teemme markkinaselvityksiä, haemme liikekumppaneita ja teemme erilaisia tutkimuksia ja selvityksiä laajan asiantuntijaverkostomme avulla.

Ennen yrittäjyyttä Sarus Oy:ssä toimin monipuolisissa viennin, myynnin ja markkinoinnin tulosvastuullisissa tehtävissä usealla eri toimialalla.
Olen toiminut osakkaana yrityksissä Venäjällä ja Kazakstanissa sekä suomalaisen yrityksen edustuston johtajana Moskovassa. Olen asunut (opiskellut ja työskennellyt) Lontoossa, Almatyssa ja Moskovassa.

Autan mielelläni erilaisissa kansainvälistymiseen liittyvissä haasteissa.