Uudet innovaatiot, hiljaiset signaalit, yhteistyö, verkostot, yrityksen kasvu ja strategia sekä luova digitaalisten ratkaisujen ja datan hyödyntäminen. Lista omista kiinnostukseni kohteista ja onnekseni olen päässyt työskentelemään juuri näiden teemojen äärellä Into Seinäjoki Oyssä jo yli viiden vuoden ajan.

Vahvuutenani on yhdistää ihmisiä erilaisten kasvun mahdollistajien kanssa. Kuuntelen, rohkaisen ja autan katsomaan tekemistä eri kulmista, isosta kasvutavoitteesta käsin tai ihan arjen sujuvoittamisesta, jotta strategiselle kasvukeskeiselle ajattelulle jäisi lisää tilaa. Keskustelen mielelläni kasvun mahdollistamisesta generalistin näkökulmasta, auttaen ottamaan seuraavia steppejä liittyvätpä ne sitten markkinointiin, asiakashankintaan, digitalisaatioon tai kansainvälisten kasvuverkostojen hankintaan. Pienet päivittäiset askeleet oikeaan suuntaan ovat avain pitkällä jänteellä.

Haluan kasvaa liiketoiminnan kehittäjänä ja yritysten kasvun mahdollistamisen asiantuntijana. Nyt kun tarkemmin katsoo kiinnostukseni kohteita, minussa taitaa asua pieni insinööri johtamistieteilijän ja yrityskehittäjän lisäksi.
Osaamistani lisään opiskellen kasvuyritysten johtamisen maisteriksi, työn ohessa. Opintojen kautta olen saanut vahvuutta kasvukeskeiseen strategiseen ajatteluun. Vahvistan digitaalista osaamistani suomalaisen the Good Cartelin web3.0 Masterclassin avulla. Sen lisäksi olen asiantuntijana hankkeessa jossa on tutkittu virtuaalitodellisuuden tarjoamia liiketoimintamahdollisuuksia yrityksille ja luotu Seinäjoen tapahtuma-alustojen virtuaalista maailmaa, metaversumia.