Minulla on monipuolinen kokemus elintarvike- ja sitä lähellä olevien toimialojen pk-yritysten johtotehtävistä. Rahoitus, investoinnit ja muutostilanteiden läpivieminen ovat tuttuja käytännön työn kautta. Pk-yrityksissä toimitusketjujen hallinta mukaan lukien myynti- ja markkinointi ovat olleet osa toimitusjohtajan työtä. Laatujärjestelmät, joita mm. tukkuliikkeet ja vientiasiakkaat edellyttävät tavarantoimittajilta, ovat tuttuja käytännön kautta. Tunnen mm. BRC ja FSSC 22000 standardiin perustuvat laatujärjestelmät sekä vihanneksien toimittajilta edellytettävän Global.

G.

A.

P. standardin.
Hallitustyöskentelystä minulla on käytännön kokemusta ja olen myös suorittanut HHJ- ja hallituksen puheenjohtajatutkinnon.
Olen myös osallistunut alan kehittämiseen olemalla mukana toimialajärjestössä ja erilaisissa tutkimushankkeissa yhteistyössä yliopistojen kanssa.
Jaan aikani Pohjois-Savossa Suonenjoella olevan vapaa-ajanasunnon ja Lahden kaupunkikodin välillä. Harrastan monipuolisesti liikuntaa ja kulttuuria ja vapaaehtoista kehitysyhteistyötä. Ja tietenkin kädentaitoja!