Innostavimmat palautteet asiakkailtani ovat kiitelleet että olen taitava löytämään vahvuuksia, rakentamaan innostusta tehdä työtä niiden eteen ja saada asiat oikeasti tapahtumaan. Olen onnekas, sillä työssäni kasvuhakuisten pk-yritysten markkinoinnin valmentajana, pääsen tositoimiin joka päivä. Parasta ovat hetket, kun aletaan nähdä muutoksen mahdollisuus ja sitten ensimmäisiä tuloksia.

Suomalaisella pk-yrityksellä on monenlaiset kasvot. Pienten aloittelevien yritysten painopisteet ja reunaehdot ovat erilaisia kuin pitkään toimineen 80-hengen yrityksen. Markkinointi on suhteutettava yrityksen tilanteeseen. Siksi haluan lähteä kasvunäkymästä ja nykytilasta aina liikkeelle!Valmennustilanteessa en pelkää haastaa myös vaikeiden asioiden käsittelyä ja niihin ratkaisun etsimistä. Niinpä myös myllärisessioissa saattaa keskustelu kääntyä yllättäviin suuntiin.

Parhaillaan olen kakkosurallani yritystoiminnan valmentajana vuodesta 2012 lähtien ja nyt Mainostoimisto Aava & Bangin porukassa tekemässä suomalaisista maailman parasta markkinointikansaa! Sitä ennen toimin ammattiprojektipäällikkönä, mikä selvittänee kiinnostustani tekemisen johtamiseen. Yrittäjämaailma ja pienen yrityksen osaaminen tuli tutuksi 10 vuoden ajan perheyrityksen myllertäessä arkea.