Olen johtamisen valmentaja ja konsultti, kasvun buustaaja, yrittäjyyden ylistäjä. Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2015 lähtiena ja sitä ennen isoissa teknologian alan suurissa kotimaisissa ja kansainvälisissä konserneissa henkilöstöjohtajana. Olen ollut vaikuttamassa johtamisen kehittämisen ja kasvun hankkeissa sekä haastavissa muutostilanteissa eri toimialojen eri kokoisten yritysten kanssa.

Kasvu tai yrityksen ”restart” vaatii strategista ajattelua, rohkeutta kohdata nykytilanne ja nähdä mahdollisuudet. Erityisen merkityksellisiä hetkiä ovat omistajavaihdokset, yrityskaupat ja fuusiot. Näissä teemoissa sparraan mielelläni.

Mottoni: ”Kaikki kiteytyy kasvuun”. Ratkaisevaa on kyky oppia ja hyödyntää luottamus- ja osaamispääomaa. Tässä pääoman kasvattamisessa korostuu viestintä yrityksen sisällä kuin myös markkinointiviestintä yrityksen sidosryhmille. Tässä työssä aktiivisena some-vaikuttajana, bloggaajana ja tietokirjailijana tsemppaan mielelläni.

Työni lisäksi vaikutan aktiivisesti luottamustehtävissä mm. Osaamisen ennakointifoorumissa (Opetushallitus), Osaamisen valiovaliokunnassa (Suomen Yrittäjät), Kymenlaakson Korkeakouluyhdistyksen hallituksessa sekä Helsinki Alumni Fellows -toiminnassa. Sekä tietysti täällä Kasvu Openissa – olen ollut sparraamassa useilla alueilla (Keski-Uusimaa, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Pohjois-Savo) sekä toimialoilla (Digital Health, Koulutusvienti).

Olen innoissani digitaalisista ratkaisuista ja niiden tuomista uusista mahdollisuuksista niin kehittämisessä kuin oppimisessa. Olen saanut tästä jopa uuden ”nimenkin”: DigiRiitta :). Minut löydät somekanavista omalla nimelläni (Linkedin, Twitter, Instagram, Facebook) ja tietysti verkkosivuiltani www.riittahyppanen.fi

Riitta Hyppänen
riitta.hyppanen@cmhr.fi