Yhtiön toiminnan tarkoituksena on tuottaa voittoa osakkeenomistajille. Oikean hallituksen valinta antaa hyvät edellytykset yrityksen menestymiselle. Varsinkin aloittavat yritykset hyötyvät siitä, että jo heti alkuun valitsevat hallituksiinsa ulkopuolisia, kokeneita, yhtiön liiketoiminnan kannalta oikeita osaamisia omaavia henkilöitä. Ammattimainen hallitus tuo yritykseen osaamisten lisäksi innostusta ja tekemisen meininkiä.

Olen muutosjohtaja ja vuokrajohtaja sekä toimin aktiivisesti hallitustyön kehittämiseksi ja hallitusten monimuotoisuuden lisäämiseksi. Minulla on yli 25 vuoden kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta metalli-, konepaja-, ja sähkötarviketeollisuudessa. Olen asunut ja toiminut yhteensä n.10 vuoden ajan Itävallassa, Unkarissa, Turkissa, Ranskassa ja Saksassa.

Yrityksellänion kaksi päätuotetta; ARVO = yritysten tilanneanalyysit ja suositukset toimenpiteistä sekä tervehdyttämissuunnitelmat ja niiden toteuttaminen;Turnaroundit ja saneeraukset ja GoExport = Vientimarkkinointipalvelu pk-yrityksille, jotka suunnittelevat viennin aloittamista tai laajentamista ja tarvitsevat maailmanluokan“Vuokravientipäällikön.”