Saako yrityksesi asiakkaan silmät loistamaan? Ja loistavatko henkilöstösi silmät, kun he kohtaavat asiakkaan?

Myynti, markkinointi ja asiakkaiden palveleminen on parhaimmillaan motivoivaa, innostavaa ja tuottavaa – mahdollisuus auttaa asiakkaita omalla osaamisella. Joko tämä on tilanne sinun yrityksessäsi?

Selvitä kanssani, miten yrityksesi voi erottua osaamisellaan. Kun asiakkaat kokevat yrityksesi toimivan oikeasta syystä ja oikealla tavalla, vetää se ihmisiä puoleensa ja vauhdittaa kasvua.

Autan tunnistamaan piilossa olevia mahdollisuuksia ja asiakastarpeita. Analysoidaan yhdessä yrityksesi olemassa olevia ja potentiaalisia asiakkaita sekä näiden hakemaa hyötyä. Selvitetään myös pullonkaulat, jotka estävät yritystäsi palvelemasta asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Omaa tekemistä kannattaa silloin tällöin katsoa ulkopuolisen kanssa. Kehittämistyön tuloksena saat uutta osaamista & lisää vauhtia yrityksesi myyntiin, markkinointiin, viestintään sekä asiakaspalveluun ja rakennat kestävää kasvua.

Tunnen niin kansainvälistyvien teknologiayritysten kuin toimintaansa käynnistävien yksinyrittäjien kaupallistamisen ja kasvun haasteet ja autan löytämään toteuttamiskelpoiset ratkaisut niihin.

Minut on hyväksytty ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelut/Markkinointi ja asiakkuudet -palvelun tuottajaksi. Palvelen tällä hetkellä etäyhteyksillä pk-yrityksiä koko Suomessa.