Olen Seija Jokela ja olen toiminut sparraajana muutaman vuoden ja olen päässyt tapaamaan matkallani erilaisia yrityksiä niin diginä kuin kasvotustekin. Olen sparrauksissa mukana, koska pääsen edistämään kotimaisten yritysten kasvua, pääsen verkostoutumaan. Samalla tutustun potentiaalisiin asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin edistäen heidän yrityksiä kasvamaan. Sparraustilanteissa myös opin itse paljon ja jaan saamaani oppia edelleen.
Koulutukseltani olen rakennusinsinööri ja logistiikkainsinööri, Master in Engineering. Lisäksi olen Euro-insinööri ja yo-merkonomi. Lopputyössäni tutkin ”kuinka rakennetaan logistisesti kannattavasti”. Olen työskennellyt rakennusalan hankintatehtävissä yli 40 vuotta. Viimeiset 30 vuotta olen ollut hankinnan johtotehtävissä.
Nykyään osallistun myös koulutustehtäviin yrityksissä ja eri tekniikan alan amk- ja yamk:ssa.
Olen ollut myös sparraajana ja innovaatiokilpailujen tuomarina.

Kasvu Open tarjoaa maksutonta sparrausta ja auttaa yrityksiä mitä moninaisimpiin innovaatioihin. Jos halajat liiketoimintaasi innovaatioita, käypä katsomassa www.kasvuopen.fi ja saatat löytää itsesi ja yrityksesi vaikkapa minun tai jonkun muun (1300 asiantuntijan) sparrauksesta.

#kasvuopen#sparraus#kasvu#sparraajat