Työskentelen Kolsterilla eurooppapatenttiasiamiehenä ja minulla on IPR-alan laaja-alaista kokemusta vuodesta 2008, mitä ennen työskentelin erilaisissa laadunhallinta-, projektinhallinta- ja toiminnankehitystehtävissä. Teen työtä niin yksittäisten keksijöiden, pienten yritysten kuin kansainvälisten suuryritystenkin kanssa ja autan sekä yksittäisissä kysymyksissä että laajoissa IPR-hankkeissa.

Aineettomat oikeudet voivat olla arvokkainta, mitä kasvuyrityksellä on. Autan tunnistamaan ratkaisunne ainutlaatuisimmat piirteet ja etsimään parhaat ja tehokkaimmat tavat varmistaa, etteivät henkisen työn tulokset valu vääriin käsiin. Näin yritys voi varmistaa, että hyöty omasta kehitystyöstä jää yritykseen, mikä mahdollistaa yritystoiminnan jatkuvuuden ja kasvun.

Suojaamalla yksinoikeudet esimerkiksi teknologiaan, brändiin ja muotoiluun sekä huolehtimalla sopimusasiat kuntoon yritys voi vakuuttaa rahoittajat ja varmistaa selustansa neuvotteluissa niin paikallisten kuin kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Neuvon myös, koska IPR-asiat kannattaa ottaa huomioon, miten yritys voi varmistaa, ettei sen oma toiminta loukkaa muiden patentteja, tavaramerkkejä tai muita yksinoikeuksia, ja miten omia oikeuksia voi puolustaa.

Kolsteron immateriaalioikeuksiinerikoistunut yritys, jonka yli 100 asiantuntijaa palvelee aineettomiin oikeuksiin ja liiketoiminnan juridiikkaan liittyvissä kysymyksissä.