Olen Tarja Pienimäki, Develop Train Oy:n omistajayrittäjä ja liikkeenjohdon konsultti. Minulla on pitkä kokemus sekä kansainvälisen järjestelmätoimittajan palveluksessa asiakasryhmäpäällikkönä ja johtoryhmän jäsenenä että kehittämiskonsulttina yrityksissä ja aluekehityksessä. Monipuolinen kokemus yritystoiminnan kokonaisuudesta sekä laajalti teollisuuden asiakastoimialoista kuten teknologiateollisuus, puutuote- ja huonekaluteollisuus, kemian- ja prosessiteollisuus, voimalaitokset ja vesilaitokset.
Kun yrityksesi tavoittelee kasvua ja parempaa kannattavuutta, olen kokenut kanssakulkija kehitystyön suunnittelusta lähtien koko toteutuksen ajan. Ohjaan strategiaprosesseja ja liiketoiminnan suunnittelua, laadin kehittämissuunnitelmia, avustan rahoituksen järjestämisessä, ohjaan kehittämisprojekteja.
Tuottavuuden parantamisen ohella entistä vahvemmin yrityksiä haastaa hiilineutraalisuuden tavoite ja muut vastuullisen toiminnan vaatimukset. Ympäristö ja kemia kulkevat käsi kädessä. Siksi kemiantekniikan tausta antaa minulle hyvän pohjan auttaa liiketoimintanne kehittämistä.
Palvelut ulottuvat yksittäisistä selvityksistä isoihin kokonaisuuksiin. Tarjoamme osaavan kumppanin, joka järjestää verkostonsa avulla kehitystyähän tarvitsemasi monipuolisen erikoisosaamisen.