Olen Tarja Pienimäki, Develop Train Oy:n omistajayrittäjä ja liikkeenjohdon konsultti. Minulla on pitkä kokemus sekä kansainvälisen järjestelmätoimittajan palveluksessa asiakasryhmäpäällikkönä ja johtoryhmän jäsenenä että kehittämiskonsulttina yrityksissä ja aluekehityksessä. Monipuolinen kokemus yritystoiminnan kokonaisuudesta sekä laajalti teollisuuden asiakastoimialoista kuten teknologiateollisuus, puutuote- ja huonekaluteollisuus, kemian- ja prosessiteollisuus, voimalaitokset ja vesilaitokset.

Develop Train Oy auttaa yrityksiä kansainväliseen menestykseen tuotekehityksen ja liiketoiminnan uudistamisen kautta: strategiaprosessien ohjaus ja liiketoiminnan suunnittelu, tuotekehitys ja tuotteistaminen, kehittämissuunnitelmat ja rahoitus sekä kehittämisprojektin ohjaus. Palvelumme ulottuvat yksittäisistä selvityksistä isoihin kokonaisuuksiin. Tarjoamme osaavan kumppanin, joka järjestää verkostonsa avulla kehitystyähän tarvitsemasi monipuolisen erikoisosaamisen.

Toimin ELY:n kehittämiskonsulttina Analyysi-vaihessa sekä Kasvu ja uudistaminen-teemassa sekä Business Finlandin Innovaatioseteli-rahoituksen palveluntuottajana.