Minulla on yrittäjäperhetausta ja ajattelutapani on voimakkaan bisneshenkinen, olen pitkän linjan kehittäjä ja asiantuntija. Työurallani olen kerännyt yli 15 vuotta kokemusta asiantuntija- ja kehitystehtävistä isossa organisaatiossa ja finanssisektorilla. Olen toiminut innovaatiovalmentajana ja vienyt läpi useita tuote- ja järjestelmäkehitysprojekteja.

Olen opiskellut mm. markkinointia (Tradenomi), laskentatoimea ja rahoitusta (KTM), projektinjohtoa, innovointia, valmentamista ja aikuiskasvatusta.

Bisnesvoimala Oy syntyi intohimosta bisnekseen ja halusta auttaa yrityksiä menestymään. Muita vaikuttavia tekijöitä oman bisneksen käynnistämiseen, oli halu olla riippumaton palkkatyöstä ja rakentaa oma elinkeino. Bisnesvoimalan erityisosaaminen on liiketoiminnan suunnittelussa, käynnistämisessä ja kasvattamisessa.

Nautin muutoksesta sekä ratkaisujen etsimisestä ja löytämisestä. Minulla on kyky nähdä villeimmätkin ideat valmiina tuotteena tai palveluna ja rakentaa niistä kannattavaa liiketoimintaa.