Hei! Olen Taru Rautio ja toiminut vakuutusalalla vuodesta 2014 lähtien. Ensin henkilöasiakkaiden parissa ja vuodesta 2017 yritysasiakkaiden kanssa. Koulutukseltani olen Merkonomi. Ennen vakuutusyhtiössä työskentelyä tein pitkän työuran kaupanalan eri tehtävissä ja myöhemmin palveluneuvojana puhdistusalan yrityksessä.

Työtehtäväväni on aina sisältänyt asiakkaiden kanssa työskentelyä niin kuluttajapuolen kuin yritysasiakkaidenkin parisssa ja tämä auttaa minua hahmottamaan eri tahojen tarpeita.

Nykytehtävässäni kartoitan yritysasiakkaiden vakuutuskokonaisuuksia ja haen heille heidän toimintaansa tukevia ratkaisuja. Erilaiset ja monipuoliset työtehtävät aiemmissa työpaikoissani antaa minulle näkemystä eri aloilta. Nykyinen työni taas pitää minut ajanhermolla siitä mitä yritykset nykypäivänä tarvitsevat ja mitä heiltä vaaditaan jo yrityksen perustamisvaiheessa.

Olen innokas ja innostava sekä tartun härkää sarvista. En pelkää haastaviakaan puheenaiheita. Olen saanut hyvää palautetta ratkaisukeskeisyydestäni ja taidostani hakea vaihtoehtoja.