Työurani on liittynyt vahvasti yritysten liiketoiminnan kehittämiseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen. Olen myynyt suomalaisia tuotteita, toteuttanut yrityskohtaisia vientiprojekteja sekä organisoinut liiketoimintamatkoja erityisesti Japaniin. Yrittäjänä tarjoan kansainvälistymisen asiantuntijapalveluita laajasti eri toimialoja edustaville yrityksille.

Olen työskennellyt myös ELY-keskuksen kansainvälistymisasiantuntijana (2010-2014). Keskityin silloin yritysten kasvu- ja rahoitusneuvontaan sekä johdon valmennus- ja vientiohjelmiin. Olen toiminut myös TE-yrityspalveluiden asiantuntijana vuosina 2020-02/2022. Palasin maaliskuussa 2022 erikoisosaamiseni äärelle – edistämään yritysten kasvua Japaniin.

Vuodet yksityisellä ja julkisella puolella ovat tarjonneet näköalapaikan suomalaisten yritysten haasteisiin ja mahdollisuuksiin kansainvälisessä pelikentässä. Toimiminen yhdellä haastavimmista vientimarkkinoista on tarjonnut eväitä vahvistaa kansainvälistymisvalmiuksia ja menestystä globaaleilla markkinoilla.