Olen yrittäjäsuvusta ja olen ollut kaupankäynnin kanssa tekemisissä aina. Tie ja kiinnostus uuteen vei perinteisestä kivijalkamyynnistä verkkokaupankäyntiin vuonna 1998, kun lähdin vetämään Accel Solutions (FSP Oy) verkkokauppaliiketoimintayksikköä. Vuonna 2008 Accel Solutions siirtyi osaksi Vilkasta liiketoimintakaupalla ja siitä lähtien olen ollut yksi Vilkkaan osakkaista.

Olen vastannut usean vuoden ajan ratkaisumyynnistä sekä laajan Vilkkaan kumppaniverkoston rakentamisesta Nordic tasolla (Suomi, Ruotsi, Norja). Kaikkiaan yli 25 vuoden aikana olen läheltä seurannut myynnin ja palveluiden siirtymistä verkkoon ja olen osallistunut lukemattomien yritysten verkkoliiketoiminnan ja kasvun kehittämiseen. Tunnetuimpia asiakkuuksia ovat mm. Air Finland, Assa Abloy, Bilia, Confetti, Go Golf, Golf Sky, Hanakat, Iittala, Lehtovuori, Lippupiste, Marttiini, Securitas, SHT-Tukku, Tulikivi, Veikon Kone sekä Wulff. Olen toiminut Kaupan liitossa verkkokauppakouluttajana, kiertänyt puhumassa lukuisissa tilaisuuksissa ja ollut mukana Kasvu Open sparraajana 2023.

Minulla on vahva asiakaslähtöinen asenne tekemiseen. Asenne on opittu pienestä pitäen esimerkkejä seuraten. Jos hankkeissa joskus uppoudutaan liian syvälle tekniikkaan, niin olen usein se, joka muistuttaa kenelle palveluita itse asiassa ollaan tekemässä – asiakkaalle.

Nuorempana tuli harrastettua mm. jääkiekkoa, koripalloa ja vähän vakavammin tennistä. Urheilu ja sen laaja seuraaminen on aina kiinnostanut. Nykyään kiinnostuksen kohteisiin ja harrastuksiin kuuluu mm. kesämökkeily, veneily, kalastus, laskettelu, koirat sekä penkkiurheilu.