Olen TT Valmennus Oy:n perustaja ja omistajayrittäjä. Intohimonani on synnyttää talouden oivalluksia. Yli kymmenen vuoden valmennusurallani olen valmentanut yli 1000 valmennustapahtumaa. Teesini talouden oivalluttajana ovat osaa asiasi, vuorovaikutus puree, intouta, rautalangoita ja oivalluta.

Valmennukseni ja sparraukseni sisältävät yrityksen talousasioita laajasti ja lisäksi yrittäjyyttä, liiketoiminnan kehittämistä ja johtamista. Vahvin osaamiseni talousasioissa liittyy yrityksen liiketoiminnan ja talouden johtamiseen, mm. hinnoittelun, kannattavuuslaskennan, talousinformaation analysoinnin, talouden suunnittelun ja investointilaskennan keinoin.

Olen positiivinen, energinen ja innostava esiintyjä. Autan mm. näihin kysymyksissä; Mitä jokaisen yrittäjän pitäisi tietää taloudesta? Mihin kasvuyrityksen taloudessa pitää kiinnittää huomiota? Miten asetamme parempia taloudellisia tavoitteita? Miten hinta vaikuttaa yrityksemme kannattavuuteen? Miten parannamme yrityksemme kannattavuutta? Miten yrityksen budjetoinnista saataisiin enemmän hyötyjä irti? Miten valitsemme oikeat tunnusluvut toimintamme ohjaamiseen ja seurantaan? Miten varmistamme yrityksemme maksuvalmiuden? Miten kasvatamme yrityksemme arvoa?