Olen kokenut ja monipuolinen kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen ammattilainen. Työtehtävät ja toiminta kansainvälisesti Euroopassa, Lähi-Idässä, Aasiassa, Australiassa ja Pohjois-Amerikassa ovat luoneet kattavan kuvan liiketoiminnasta useamman toimialan lisäksi erilaisissa kulttuureissa ja yritysympäristöissä. Tunnen kansainvälisen liiketoiminnan haasteineen sekä suurten että PK -yritysten näkökulmasta.
Olen ollut yli 25 vuotta yritysjohdossa, pääosan tästä operatiivisissa tehtävissä: toimitusjohtajana useammassa keskisuuressa yrityksessä sekä linjajohtajana isoissa organisaatioissa. Näiden lisäksi olen toiminut niin myynnin johdossa, organisaation kehitystehtävissä, johdon konsulttina kuin myös usean yrityksen hallituksessa.
Toiminnassani on aina mukana sparraaminen ja ihmisten osaamisen kehittäminen. Tämä on vienyt mentoriksi useaan mentoriohjelmaan ja johdon yksilösparraajaksi.
Palasin elokuussa 2019 New Yorkista kaupallisen neuvoksen tehtävästä Suomen pääkonsulaatissa; pesti tutustutti hyvin kansainvälisen kasvun uusiin keinoihin.
Työskentelen tällä hetkellä useamman kasvuyrityksen hallituksessa ja advisorina, tavoitteena kansainvälinen scaleup. Olen kirjoittanut kaksi kirjaa kasvun haasteista: Läpi kasvun lasikaton ja Growth and Scaleup Enablers for SMEs.
Vahvuudet:* Strategia ja liiketoimintamallit* Kasvun johtaminen ja organisointi* Kansainvälistyminen* Myynti ja asiakkuudet