Morjens,

olen Intohimoinen liiketoiminnan ammattilainen, jolla on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus palveluliiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Olen ylpeä siitä, että olen saanut aikaan tuloksia kehittämällä ja johtamalla ihmisiä, asiakaskokemusta, markkinointia, myyntiä, prosesseja ja uusia palveluita eri kanavissa. Muutosjohtamisesta on käytännön kokemusta yli 10 vuoden ajalta, joka on auttanut minua kehittymään inhimillisenä ja nykyaikaisena johtajana ja eri liiketoimintojen sparraajana.

Olen vastannut 0,5 – 30 milj. € liikevaihdosta ja kannattavasta kasvusta usealla toimialalla (ICT-, vakuutus-, myynti- ja markkinointipalvelut). Osaan suunnitella ratkaisumalleja, ennakoida muutoksia ja vetää isojakin muutoksia läpi koko organisaatiossa. Intohimonani on johtaa kestäviä ja tuloksellisia liiketoimintastrategioita ja kehittää työntekijä- ja asiakaskokemusta. Olen motivoitunut auttamaan yrityksiä toimialasta riippumatta ja auttaa heitä menestymään.

Ydinosaaminen

● Omistajastrategian toteuttaminen ja liiketoimintasuunnitelmat sekä niiden jalkauttaminen
● Liiketoiminta- ja asiakasosaaminen ICT-alalta sekä lisäarvopalveluista.
● Asiakaskokemuksen analysointi ja strateginen kehittäminen, yli 1 000 000 asiakaskohtaamisen kokemus.
● Verkostojen- ja kumppanuuksien johtaminen ja kehittäminen sekä sidosryhmien suhdetoiminta.
● Markkinointi, viestintä ja myynti, niin yrityksen sisällä kuin kuluttaja- ja yritysasiakkaille.
● Ihmisten johtaminen ja työntekijäkokemuksen sekä kulttuurin kehittäminen: yli 20 vuotta esihenkilökokemusta.
● Uusien palvelukonseptien ideointi ja niiden kasvattaminen laajemmaksi liiketoiminnaksi.
● Liiketoiminnan laaja-alainen johtaminen ja kehittäminen: uusasiakashankinta, ristiinmyynti, segmentointi, markkinointi, liidihankinta, rekrytointi, tehokkuus, dataohjattavuus ja digitalisaatio sekä monikanavainen myynti- ja asiakaspalvelu.
● Liiketoiminta- ja asiakasosaaminen ICT-alalta sekä lisäarvopalveluista.
● Johtoryhmä- ja hallitustyöskentely sekä omistajastrategian toteuttaminen.
● Liikkeenjohdon konsultointia kasvuyrityksille. Yli 100 yrityksen sparrauskokemus Kasvu Openissa useilta kasvupoluilta.