Morjens,

Olen intohimoinen ja kokenut liiketoiminnan ammattilainen, jolla on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus palveluliiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä. Olen erikoistunut muutosjohtamiseen ja olen työskennellyt eri toimialoilla, kuten ICT:ssä, vakuutusalalla ja myynti- ja markkinointipalveluissa. Olen vastannut erikokoisten organisaatioiden liikevaihdosta (0,5 M€ – 30 M€) ja kannattavasta kasvusta.

Ydinosaamiseeni kuuluu omistajastrategioiden toteuttaminen, asiakaskokemuksen kehittäminen, verkostojen ja kumppanuuksien johtaminen, ihmisten johtaminen, markkinointi, myynti ja uusien palvelukonseptien ideointi sekä liiketoiminnan laaja-alaisten näkökulmien hallinta.

Lisäksi minulla on kokemusta johtoryhmä- ja hallitustyöskentelystä sekä liikkeenjohdon konsultoinnista kasvuyrityksille. Olen motivoitunut auttamaan yrityksiä menestymään ja kehittämään kestäviä liiketoimintastrategioita, toimialasta riippumatta.

Ydinosaaminen

● Johtoryhmä- ja hallitustyöskentely sekä omistajastrategian toteuttaminen.
● Liiketoimintasuunnitelmat sekä niiden jalkauttaminen.
● Asiakaskokemuksen analysointi ja strateginen kehittäminen, yli 1 000 000 asiakaskohtaamisen kokemus.
● Verkostojen- ja kumppanuuksien johtaminen ja kehittäminen sekä sidosryhmien suhdetoiminta.
● Markkinointi, viestintä ja myynti, niin yrityksen sisällä kuin kuluttaja- ja yritysasiakkaille.
● Ihmisten johtaminen ja työntekijäkokemuksen sekä kulttuurin kehittäminen: yli 20 vuotta esihenkilökokemusta.
● Uusien palvelukonseptien ideointi ja niiden kasvattaminen laajemmaksi liiketoiminnaksi.
● Liiketoiminnan laaja-alainen johtaminen ja kehittäminen: uusasiakashankinta, ristiinmyynti, segmentointi, markkinointi, liidihankinta, rekrytointi, tehokkuus, dataohjattavuus ja digitalisaatio sekä monikanavainen myynti- ja asiakaspalvelu.
● Liiketoiminta- ja asiakasosaaminen ICT-alalta sekä lisäarvopalveluista.
● Liikkeenjohdon konsultointia kasvuyrityksille. Yli 100 yrityksen sparrauskokemus Kasvu Openissa useilta kasvupoluilta.