Olen toiminut urallani monissa eri tehtävissä ja usealla toimialalla, niin toimihenkilönä kuin yrittäjänäkin, mistä minulle on kertynyt vankka kokemus myynnistä, markkinoinnista ja viestinnästä, asiakkuudenhallinnasta, palveluprosessien kehittämisestä, projektinhallinnasta sekä riskienhallinnasta. Aiemmin olen toiminut matkailu- ja ravitsemis-, kuljetus- ja logistiikka-, viihde- ja ohjelmapalvelutoimialoilla, sekä kunnallisella sektorilla.

Tällä hetkellä toimin vakuutusasiantuntijana If Vahinkovakuutuksessa, asiakassegmenttinä pienet ja keskisuuret yritykset. Tehtäväni on kartoittaa asiakkaan liiketoiminnan riskejä, ja oikeilla vakuutusratkaisuilla varmistaa ja turvata asiakkaan liiketoiminnan jatkuvuus sekä tukea riskienhallinnassa. Erityisosaamisalueena vastuullani ovat asiantuntijatoimialat. Vahinkovakuuttamisessa ja riskienhallinnassa minua kiinnostaa suuresti vastuu-, henkilö- ja kuljetusriskit.

Sparraajana uskon vahvasti pystyväni auttamaan erityisesti alkuvaiheessa ja varhaisessa vaiheessa olevia yrityksiä ja yrittäjiä.