Olen kehittäjä, kouluttaja ja innovaattori. Tunnistan muutoksen ja sen mukana tuomat haasteet. Tiedän kuitenkin, että vanhasta luopuminen myös suuri mahdollisuus. Yritystoiminta on toimivan talouden edellytys, nyt ja tulevaisuudessa.

Muuttuvassa maailmassa olen kiinnostunut uusien tuotteiden ja palvelujen kehittämistä sekä löytämään uusia liiketoimintamalleja. Digitaalisuus ja sen mahdollistamat ratkaisut ovat osa meidän kaikkien toimintaympäristöä. Yhteiskunnan rakenteelliset ja ympäristöön liittyvät muutokset synnyttävät muutoksen tarpeita, joihin pitää reagoida.

Pandemian ja sodan vuoksi globalisaatio on saanut vastavoimaksi paikallisuuden ja keskitetty hajautetun. Biotalous, luonnon kestävä hyödyntäminen ja erilaiset luonnon raaka-aineisiin liittyvät kehityshankkeet herättävät aina kiinnostukseni. Näen suomalaisen luonnon potentiaalin monenlaisessa tulevaisuuden liiketoiminnassa, niin tuotteissa kuin palveluissa. Maailman puhtain luonto on harvoille tarjottu kilpailutekijä. Biotalous uudistuvine mahdollisuuksineen kiinnostaa minua paljon!

Parhaiten osaan auttaa yrityksiä löytämään mahdollisuuksia. Osan auttaa erilaisten kehittämistarpeiden tunnistamisessa, kehitysprosessien suunnittelussa, rahoitusten haussa ja hankkeiden toteutuksessa. Olen toiminut tutkimus- ja kehitystehtävissä yliopistossa, yrittäjänä digitaalisessa sisällöntuotannossa, kouluttajana ja konsulttina, kouluttanut ICT:n käyttöä vienyt läpi useita tuote- ja palvelukehitysprosesseja useille eri toimialoille. Olen kiinnostunut enemmän kokonaisuuksista ja asioiden sekä ilmiöiden välisistä yhteyksistä. Ihmiset ovat yhdessä ja luovina toimijoina yrityksen tärkein resurssi. He haluavat oppivat uutta ja onnistua työssään.

Toimin yrityspalvelupäällikkönä Jämsän elinvoimapalveluissa ja yrittäjänä. Yrityksessäni kehitän luonnonkasveihin ja lähiraaka-aineisiin perustuvaa liiketoimintaa Nordicforyou -nimellä.