Kymenlaakson Kasvupolku®: Voittajaksi valittiin Terra Infra Oy

Kymenlaakson Kasvupolun voittajaksi valittiin kuusankoskelainen Terra Infra Oy. Kasvupolun kunniamaininnan sai myös kuusankoskelainen Kino 123 Oy.

Kasvupolun tuomariston valintakriteerit olivat samat sekä voittajan ja kunniamainitun kohdalla. Valintakriteerit olivat kasvuhalu ja -potentiaali, innokkuus oppia uutta ja uudistua, kansainvälistymispotentiaali ja liiketoiminnan skaalautuvuus.

Voittajayrityksestä tuomaristo koki, että Terra Infra Oy:n yrittäjä on tuonut uudenlaista näkökulmaa perinteiselle alalle.

Terra Infra Oy urakoi Infratöitä yhdyskuntarakentamisen, talonrakentamisen maatöiden ja purkutöiden sektoreilla. Yrityksessä purkutöihin liittyvä materiaalien kierrätys on yhtenä kehityksen osana.

Kunniamainittussa Kino 123 Oy:ssä tuomaristo näki vahvan kasvupotentiaalin ja mahdollisuudet vaikka mihin valtakunnallisesti. Villi ajatus, joka on monistettavissa mihin tahansa. Yrityksestä löytyy janoa oppiin ja uusiin ideoihin!

Kino 123 Oy on kakkujen ”Kotipizza” – oman markkinarakonsa alueellisesti jo löytänyt noutoruokatrendiin, digitaalisiin kanaviin ja verkkokauppaan vahvasti nojaava juustokakkujen valmistus- ja tilausmyyntikonsepti, joka on helposti ja kustannustehokkaasti monistettavissa ja skaalattavissa sekä muokattavissa erilaisiin liiketoimintamalleihin.

Yritykset etenevät valtakunnalliseen finaaliin 100 parhaan kasvuyrityksen joukkoon. Finalistijoukosta valitaan Startup ja Start Again -sarjojen parhaat yritykset valtakunnallisessa Kasvu Open Karnevaalissa. Tapahtuma järjestetään 23.-24.10.2019 Jyväskylässä.

Kasvupolun tuomaristo, kumppanit ja osallistujat

Kasvupolun tuomaristoon kuuluvat Kirsi Juura (Kymenlaakson kauppakamari), Seija Aalto (Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk), Timo Olli (Kouvolan seudun ammattiopisto), Minna Ollikainen (Kymen yrittäjät) ja Kati Landen (Kouvola Innovation).

KymenlaaksonKasvupolulla mukana ovat polkukumppanit Kymenlaakson kauppakamari, Kouvola Innovation, Kouvolan seudun ammattiopisto, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja Kymen yrittäjät.

Kymenlaakson Kasvupolun sparraukseen osallistuivat myös KouMet, Sunray Travels, Kuljetus Ilkka Saukkonen, Jätehuolto E.Parkkinen, Moision Taide ja pitokartano, Lavis-lavatanssijumppa ja PMC-Pipe Kouvolasta, Geisarinna Oy, Kuljettajat.fi ja Kotkan Lämpö- ja vesityö Kotkasta, GasSol Haminasta, REUNA Kustantamo ja kirjakauppa Myllykoskelta.

Kasvupolun lisätiedot

Janne Roiha
044 034 2179
janne.roiha@roihu.com

Liisa Arvassalo
050 33 99 691
liisa.arvassalo@roihu.com