Kyseenalaistaa ärsyttävän älykkäästi

Arvopohjainen strategia

Kyseenalaistaa ärsyttävän älykkäästi -webinaarisarja jatkuu arvopohjan ja strategian perkaamisella. Webinaarissa käydään läpi viisi väitettä, jotka nousivat esiin viime vuoden sparrausohjelmiin osallistuneiden yritysten haasteissa.

Strategiasta keskustelemassa Kasvu Open -sparraajat; Boreon Yrityskaupoista vastaava – & Tekninen Kauppa liiketoiminta-alueesta vastaava johtaja Jesse Petäjä ja valtavan kasvuloikan tehneen Howspace Oy:n toimitusjohtaja ja Co-founder Ilkka Mäkitalo.

Ilmoittaudu mukaan ja tule selvittämään mm. kiinnostaako yrityksen omistajia ja hallitusta vain raha, syntyykö yrityskulttuuri strategiasta, ketä ovat ne kuuluisat oikeat ihmiset oikeilla paikoilla. Webinaari on osallistujille maksuton ja webinaarista tehdään tallenne.

Aika: Keskiviikko 21.2.2024 klo 9.00-10.00

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT

Jesse Petäjä, Omistajuusstrategian asiantuntija, Boreo

Jessen työhön kuuluu yritysten strategian suunnittelu varsinkin omistajuuden näkökulmasta. Millaisia hyötyjä omistajat voivatkaan yrityksille luoda?

Ilkka Mäkitalo, Toimitusjohtaja ja Co-founder, Howspace Oy

Ilkan johtama Howspace on hurjassa nousukiidossa ja strategisilla valinnoilla on kasvussa aina suuri rooli. Ilkka kuvaille itseään sielultaan kehittäjäksi, optimistiksi ja mahdollisuuksien näkijäksi.