Kyseenalaistaa ärsyttävän älykkäästi

Löydä oikea rahoittaja

Kyseenalaistaa ärsyttävän älykkäästi -webinaarisarjaa jatketaan ystävänpäivänä teemalla ”Löydä oikea rahoittaja. Webinaarissa käydään läpi viisi väitettä, jotka nousivat esiin viime vuoden sparrausohjelmiin osallistuneiden yritysten haasteissa.

Rahoituksesta keskustelemassa Nordean Deal Flow Manager Teija Nousiainen ja vuonna 2023 kasvuyritysten TOP 60:iin yltäneen Minttisiivous Oy:n toimitusjohtaja ja founder Emilia Nordquist.

Ilmoittaudu mukaan ja tule selvittämään mm. onko henkilökemioilla rahoituksessa väliä, kannattaako heittäytyä kokonaan tuurin varaan ja näytteleekö sukupuoli roolia rahoitusta hakiessa. Webinaari on osallistujille maksuton ja webinaarista tehdään tallenne.

Aika: Keskiviikko 14.2.2024 klo 9.00-10.00

Teija Nousiainen, Deal Flow Manager, Nordea

Teijalla on vankka kokemus niin yritystn kuin rahoittajien auttamisesta ja Teijan työ keskittyy löytämään kasvuyrityksille ja rahoittajille ”sen oikean”.

Emilia Nordquist, Toimitusjohtaja ja Founder, Minttisiivous Oy

Emilian kipparoima Minttisiivouksen keskiössä on työyhteisön ja hyvinvoinnin kehittäminen sekä digitaalisuus. Nämä kaikki ovat tärkeitä arvoja oikean rahoittajan etsinnässä.

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT