Kyseenalaistaa ärsyttävän älykkäästi

Myynnin johtaminen

Kyseenalaistaa ärsyttävän älykkäästi -webinaarisarja aloitetaan keskustelemalla kaikkien yritysten sydämestä – myynnistä. Webinaarissa käydään läpi viisi väitettä, jotka nousivat esiin viime vuoden sparrausohjelmiin osallistuneiden yritysten kasvuhaasteissa.

Myynnistä keskustelemassa Kasvu Open -sparraaja, yrittäjä sekä Markkinoinnin ja myynnin Rockstara™ Petri Matero ja vuonna 2022 kasvuyritysten TOP 10:ssä nähdyn Nordic Drones Oy:n toimitusjohtaja Pietari Sorri.

Ilmoittaudu mukaan ja tule selvittämään mm. tarvitseeko kaikkien yrityksessä olla myyjiä, motivoiko kaupanteko ilman lisäpalkkiota ja pitääkö myyntiprosessin olla mintissä kasvun vahvistamiseksi. Webinaari on osallistujille maksuton ja webinaarista tehdään tallenne.

Aika: Keskiviikko 7.2.2024 klo 9.00-10.00

Petri Matero, yrittäjä, Matero & Partners Oy

Petri on tunnettu vuoden 2021 Diilistä, aktiivisesta mielipidevaikuttamisesta linkkarissa sekä yritysten markkinoinnin ja myynnin konsultoinnista. Kasvu Open sparraajana Materon yrityksiltä saaneet palautteet ovat olleet erinomaisia

Pietari Sorri, toimitusjohtaja, Nordic Drones Oy

Pietarilla on pitkä kokemus tapahtuma- ja matkailu alalta ennen hyppäystä Nordic Dronesin puikkoihin. Myynti on aina kuulunut Pietarin lempipuuhiin.