Laajat verkostot ja kirkastettu strategia – Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolulla tarjolla herkkuja yrityksen liiketoiminnan kehitykseen

Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolulle voivat hakea monipuolisesti kasvusta innostuvat ja siihen tähtäävät yritykset. Kasvupolku®-sparrauksesta saat apua muun muassa rahoitusosaamisen kartuttamiseen, myyntiin ja markkinointiin sekä koronapandemiasta selviämiseen.

Sparraukseen voivat hakea mukaan kaikki yritykset, joilla on y-tunnus ja vahva tahto kasvattaa liiketoimintaa. Yrityksen liikevaihdolle, toimialalle tai iälle ei ole kriteerejä. Sparraus on maksutonta kaikille mukaan valituille yrityksille.

Kasvu Open tarjoaa minkä tahansa kasvuyrityksen henkilöstölle mainion tilaisuuden kehittää firman toimintaa ja katsoa tekemistä perinteistä arkea laajemmasta näkökulmasta, kaksi kertaa sparraukseen osallistuneen kasvuyritys Secappin toimitusjohtaja Kari Aho sanoo.

JOKAINEN KASVUPOLULLE MUKAAN VALITTU KASVUYRITYS:

  • saa luottamuksellista, henkilökohtaista sparrausta liiketoimintaan.
  • tapaa yrityskohtaisesti valitut 5-8 eri alojen asiantuntijaa eli sparraajaa.
  • verkostoituu alueellaan/toimialallaan ja valtakunnallisesti merkittävien kumppaneiden kanssa.
  • voi halutessaan kisata Vuoden kasvuyritys -tittelistä.

Haku ja valinnat

Hakuaika Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolulle on 4.1.-17.3.2021. Täytä hakemus Kasvu Openin verkkosivuilla, ja hae mukaan Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolulle. Hae mukaan tästä. 

Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolulle valitaan mukaan 15 kasvuyritystä. Valinnat tekee Kasvupolun tuomaristo. Tuomaristo koostuu Kasvupolku®-kumppaneiden edustajista, jotka valitsevat sparrattavat yritykset hakemusten perusteella. 

Kasvupolkujen tuomaristot arvioivat kasvuyrityksiä kriteereillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla.

Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolun kumppanit ovat: Iin kunta, Nordic Option, OSAO, Oulun kauppakamari, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ja Talenom.

Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä hakuajan jälkeen.

LISÄTIETOJA KASVUPOLUSTA:

Charlotta Lagerstam
charlotta.lagerstam@kasvuopen.fi
050 468 8779

 LISÄTIETOJA NETISSÄ: Pohjois-Pohjanmaan Kasvupolku®