Pirkanmaan yrityksille – Pirkanmaan Kasvupolulta sparrausta liiketoiminnan kehitykseen ja kasvuun

Pirkanmaan Kasvupolulle voivat hakea mukaan kaikki alueen kasvunälkäiset yritykset ikään, kokoon tai toimialaan katsomatta. Haku on auki 1.4.2020 asti. 

Pirkanmaan Kasvupolulle valitaan 15 kasvuintoista yritystä. Yritykset valitsee Kasvupolun tuomaristo, joka koostuu Kasvupolun kumppaneiden edustajista. Tuomariston valintakriteerit ovat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Pirkanmaan Kasvupolun kumppanit ovat: Business Tampere, Talenom, Rastor-instituutti ja Tampereen kauppakamari.

– Kuulin kommentin tästä sparrausohjelmasta yrittäjältä, joka kertoi prosessin olevan mahtava. Ajankäytöllisesti prosessista pääsee kyllä plussalle. Mitä enemmän tekee, sitä enemmän saa. Verkostoja rakentui päivissä hyvin ja uusia kontakteja tuli paljon, Meluta Oy:n Pauliina Peltola sanoo.

Meluta Oy osallistui Pirkanmaan Kasvupolulle kaudella 2019. Yritys menestyi Kasvupolulla, eteni kauden 2019 TOP 100 -finalistijoukkoon sekä voitti miljoonan euron Sijoittajan suosikki -kasvurahoituksen.

HAE MUKAAN PIRKANMAAN KASVUPOLULLE!

KASVUPOLUN VALINNAT

Jokainen Kasvupolun tuomariston jäsen pisteyttää jokaisen hakijan asteikolla 1-10 arviointikriteereiden mukaan. Kasvupoluille valituista yrityksistä 75% pääsee mukaan pisteiden perusteella. Loppujen osalta tuomaristo tekee valinnat tuomariston yhteisten keskustelujen pohjalta.

Sparrauspäivien päätteeksi tuomaristo valitsee kaksi potentiaalisinta yritystä Kasvu Open -finalistijoukkoon. Finalistijoukko kisaa Kasvu Openin voitosta Kasvu Open Karnevaalissa 28.-29.10.2020.

KASVUPOLUN AIKATAULU

Haku Pirkanmaan Kasvupolulle on auki 1.4.2020 asti. 

Kasvupolulle valitut yritykset saavat kahdessa sparrauspäivässä asiantuntijoilta kahdenkeskisissä tapaamisissa apuja yrityksen kasvun haasteisiin. Ensimmäinen sparrauspäivä järjestetään 19.5.2020 ja toinen sparrauspäivä 25.8.2020.

HAE MUKAAN PIRKANMAAN KASVUPOLULLE!

VAUHTIA YRITYKSEN KASVUUN KOOLLA ON VÄLIÄ -KIERTUEELTA

Kasvusta päästään innostumaan jo alkuvuodesta, kun Kasvu Openin Koolla on väliä -kiertue starttaa. Kiertueen teema on arvot ja vastuu. Koolla on väliä -kiertueella puhuvat muun muassa Akun tehtaan Aku Syrjä ja Juha Torvinen.

Koolla on väliä -kiertueen päivät ja paikkakunnat ovat: Järvenpää 28.1., Kuopio 5.2., Oulu 6.2., Seinäjoki 12.2., Tampere 13.2. ja Helsinki 26.2.

Koolla on väliä -kiertueen tapahtumapäivät ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Katso Koolla on väliä -kiertueen aikataulu ja ohjelma.

LISÄTIEDOT

Kysy lisää Pirkanmaan Kasvupolusta!
Riina Haapasalmi
+358 50 477 8779
riina.haapasalmi@kasvuopen.fi

Kysy Koolla on väliä -kiertueesta:
Vivi Pöntiö
+358 50 913 3814
vivi.pontio@kasvuopen.fi