SUPERFINNS-ohjelman yhteistyökumppanit ovat tunnettuja sijoittajia

Mika Kukkurainen (vas.) ja Vesa Riihimäki.
Mika Kukkurainen on Nordic Foodtech VC:n osakas ja perustaja. Oikealla Nordean Startup & Growth -kasvuyrityspankin johtaja Vesa Riihimäki

Kasvu Openin ja Nordean SUPERFINNS®-ohjelman yhteistyökumppaneita ovat Kovanen Capital, Nordic FoodTech VC, Saari Partners, Superhero Capital, Voland Partners, Voima Ventures ja sijoittaja Noora Fagerström.

SUPERFINNS-ohjelma toteutetaan nyt kolmatta kertaa. Nordic FoodTech VC, Superhero Capital ja Voima Ventures ovat olleet ohjelman kumppaneita alusta asti.

– Meillä suomalaisilla on taipumus uskoa, että näyttöjä kotimarkkinoilta tarvitaan aina ennen kansainvälistymistä. SUPERFINNS-ohjelma kannustaa suomalaisia kasvuyrityksiä olemaan globaaleja jo alusta alkaen, Nordic Foodtech VC:n osakas ja perustaja Mika Kukkurainen sanoo, ja jatkaa:

– Kun yhdistämme huippuosaamisemme teknologiassa ja kestävässä ajattelussa rohkeuteen ja kunnianhimoon, pystymme vapauttamaan valtavan globaalin potentiaalin ja olemaan yhdessä todellisia ”supersuomalaisia”.

Nordean Startup & Growth -kasvuyrityspankin johtaja Vesa Riihimäki sanoo, että SUPERFINNS on ainutlaatuinen mahdollisuus kasvuyrityksille. Ohjelman kumppanit ovat sitoutuneet tarjoamaan yrityksille parhaat kansainvälisen menestyksen reseptit.

– Kohtaamiset rahoittajien ja sijoittajien kanssa ovat mahdollisuus lähteä rakentamaan luottamuksellista suhdetta ja yhteistyötä, Riihimäki sanoo.


LISÄTIEDOT

Inka Hyvönen
Kasvu Open
inka.hyvonen@kasvuopen.fi
+358 50 570 3500

Vesa Riihimäki
Nordea Startup & Growth
vesa.riihimaki@nordea.com
+358 40 826 2009

SUPERFINNS-sparrausohjelma on suomalaisille kasvuyrityksille, joilla on globaalin kasvun nälkä. Ohjelman järjestävät Kasvu Open ja Nordea. Lue lisää