Apua liiketoiminnan kehittämiseen: Haku Uudenmaan Kasvupolulle on alkanut

Haku Uudenmaan Kasvupolulle on alkanut!

Kasvu Open yhdistää Itä-Uudenmaan, Keski-Uudenmaan sekä Länsi-Uudenmaan alueen toimijat Uudenmaan Kasvupolulle kaudella 2020. Kasvupolulla yritykset saavat maksutonta sparrausta, joka auttaa mukaan valittuja yrityksiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Haku on auki 11.3.2020 asti. 

Uudenmaan Kasvupolulle valitaan 30 kasvuintoista yritystä. Yritykset valitsee Kasvupolun tuomaristo, joka koostuu Kasvupolun kumppaneiden edustajista. Tuomariston valintakriteerit ovat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Uudenmaan Kasvupolun kumppanit ovat: Keuke, Keuda, Uudenmaan liitto, Helsingin seudun Kauppakamari, Uudenmaan Yrittäjät, Uudenmaan TE- palvelut, Länsi-Uudenmaan Kauppakamari, Luksia, Novago ja Posintra.  

Parkkilipuilla ja bensoilla ei ole mitään merkitystä sen tuloksen suhteen, mikä tämän kautta on saatu (300K tarjouksissa). Ilmapiiri oli todella hyvä jokaisessa tapahtumapäivässä. Kun joutui itse panostamaan, niin antoi enemmän. Kokemus todella kova, ilman muuta mukaan, sanoo Loxus 3D Tunnelinspections Oy:n toimitusjohtaja ja omistaja Mikko Simola. Yritys valittiin Keski-Uudenmaan Kasvupolun voittajaksi kaudella 2019.

Hae mukaan Uudenmaan Kasvupolulle: https://kasvuopen.fi/kasvupolut/uudenmaan-kasvupolku/

Kasvupolun valinnat

Jokainen Kasvupolun tuomariston jäsen pisteyttää jokaisen hakijan asteikolla 1-10 arviointikriteereiden mukaan. Kasvupoluille valituista yrityksistä 75% pääsee mukaan pisteiden perusteella. Loppujen osalta tuomaristo tekee valinnat tuomariston yhteisten keskustelujen pohjalta.

Sparrauspäivien päätteeksi tuomaristo valitsee kaksi potentiaalisinta yritystä Kasvu Open -finalistijoukkoon. Finalistijoukko kisaa Kasvu Openin voitosta Kasvu Open Karnevaalissa 28.-29.10.2020.

Kasvupolun aikataulu

Kasvupolulle valitut yritykset saavat kahdessa sparrauspäivässä asiantuntijoilta kahdenkeskisissä tapaamisissa apuja yrityksen kasvun haasteisiin. 

Länsi-Uudenmaan yrityksille ensimmäinen sparrauspäivä on 15.4.2020, Itä-Uudenmaan yrityksille ensimmäinen sparrauspäivä järjestetään 16.4.2020. ja Keski-Uudenmaan yrityksille 21.4.2020. 

Kaikille yrityksille yhteinen toinen sparrauspäivä järjestetään 14.5.2020.

Vauhtia yrityksen kasvuun Koolla on väliä -kiertueelta

Järvenpäässä päästään innostumaan kasvusta jo tammikuussa, kun Kasvu Openin Koolla on väliä -kiertue starttaa  28.1.2020. Kiertueen teema on arvot ja vastuu.

Järvenpään tapahtumassa kuullaan kansainvälisesti tunnettua puhujaa, digitalisaation asiantuntija, tietokirjailija Teemu Arinaa, Jalotofusta tunnetun Jalofoodsin Jouko Riihimäkeä ja pilliteollisuuden mullistavan Dolean Ismo Sillanpäätä.

Koolla on väliä -kiertueen päivät ja paikkakunnat ovat: Kuopio 5.2.,Oulu  6.2., Seinäjoki 12.2., Tampere 13.2. ja Helsinki 26.2.

Koolla on väliä -kiertueen tapahtumapäivät ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Katso Koolla on väliä -kiertueen aikataulu ja ohjelma: https://kasvuopen.fi/yritystapahtumat/

Lisätiedot

Kysy Uudenmaan Kasvupolusta:
Laura Hännikäinen
+358 40 653 5307
laura.hannikainen@kasvuopen.fi

Kysy Koolla on väliä -kiertueesta:
Vivi Pöntiö
+358 50 913 3814
vivi.pontio@kasvuopen.fi

Katso kaikki Kasvupolut: https://kasvuopen.fi/kasvupolut/