Hei! Olen Aino-Maija ja vastaan Goforella Data&AI liiketoiminnasta. Olemme monella tapaa uuden äärellä, niin Goforella kuin maailmassakin joten ajankohtaisia aiheita riittää 🙂 Goforella on pitkä historia erityisesti julkisella sektorilla tuotettujen tekoälyavusteisten palveluiden maailmasta. Nykyisin liikevaihtomme jakautuu aikalailla puoliksi yksityisen ja julkisen sektorin välillä. Tekoälyavusteisten palveluiden ja ratkaisujen lisäksi olemme matkalla rakentamassa Goforesta tulevaisuuden tiedolla johdettua datataloa 🙂 Muutos koskee siis meitä kaikkia.

Jotta tiedolla johtaminen ja sen mukainen toiminta organisaatioissa voidaan varmistaa, tulee aiheeseen kiinnittää huomiota liiketoimintastrategiasta ja tulevaisuustyöstä lähtien aina organisaatioiden konehuoneissa tapahtuvaan tietovarastojen rakennus- ja kehitystyöhön saakka – ja kaikkeen muuhun siltä väliltä. Tärkeimpänä osana ihmiset, organisaatioiden kehittyminen ja toiminnan muutokset. Mielenkiintoisia ja tärkeitä aiheita siis riittää.

Oma taustani on erilaisista liike-elämän kehitystehtävistä – liiketoimintastrategioista raportointiin, ERP-projekteista datakulttuurin luomiseen. Kaikessa yhdistävänä tekijänä on ihmiset, sekä ajatteluun ja toimintaan kohdistuva muutos. Ilman niitä ei teknologioista tai digitalisaatiosta saada hyötyjä irti. Kestävä kehitys ja etiikka ovat erityisen tärkeitä arvoja.

Työssäni parasta on se että saan oppia joka päivä uusia asioita, jakaa kokemuksiani muiden kanssa ja luoda uutta.