”Olen johtamisen, työyhteisöjen ja myynnin käytännönläheiseen kehittämiseen erikoistunut valmentaja ja coach. Kehittämis- ja valmennuskokemusta on kertynyt monipuolisesti eri kokoisista organisaatioista useilta toimialoilta vuodesta 2007. Tätä ennen toimin yli kymmenen vuotta myynnin johtotehtävissä pankkialalla. Koulutukseltani olen KTM ja sertifioitu ammatticoach (Associate Certified Coach, ACC).
Missioni on rakentaa toimivaa ja tuloksellista työelämää yhdessä asiakkaitteni kanssa kehittämällä johtamista, työyhteisöjen toimivuutta ja asiakaskohtaamisia. Autan asiakkaitani saavuttamaan tavoitteensa; kehittämään johtamista ja valmentavaa esimiestyötä, yrityskulttuuria, tiimien ja työyhteisöjen toimivuutta ja vuorovaikutusta, mittaamaan ja parantamaan työhyvinvointia, henkilöstökokemusta ja asiakaskokemusta sekä kasvattamaan myyntiä.
Hyvä johtaminen ja työyhteisön toimivuus luovat perustan tuloksen tekemiselle ja yrityksen kestävälle kasvulle. Kauppatieteilijänä ja ammatticoachina yhdistän valmennuksissani businessnäkökulman ihmisten toiminnan ymmärtämiseen – koska ihmiset tekevät tuloksen!