Olen matkailuliiketoiminnan asiantuntija ja työskennellyt matkailualalla myynti-, markkinointi- sekä kehittämistehtävissä yli 20 vuotta. Kokemusta minulla on siis konkreettisesta myyntityöstä DCM-toimistoista aina yritys- ja matkailualueiden kehittämishankkeisiin matkailualan konsulttina. Tehtäviini ovat kuuluneet uran eri vaiheissa matkailuun liittyvien palveluiden tuotteistaminen, myynti sekä markkinointi. Nykyisin olen perehtynyt matkailun liiketoiminta- ja palvelukonseptien kehittämiseen ja investointien edistämiseen. Olen perehtynyt käytännön kautta erityisesti ohjelmapalvelusektoriin sekä luontoliikuntapalveluihin.

Koen, että kasvu ja kehittyminen lähtevät erottuvasta ja elämyksellisestä asiakaskokemuksesta, vahvasta verkostoitumisesta, aktiivisesta asiakkuuksien johtamisesta sekä liiketoiminnan skaalautuvuudesta.. Toteutan ja mahdollistan matkailun kehittymistä niin yritys- kuin aluetasollakin.

Jos haet konkreettista näkemystä matkailukonseptien kehittämiseen, tuotteistamisen, kestävän matkailun näkökulmiin, kansainvälistymiseen sekä investointien edistämiseen, niin uskon että voin antaa uusia näkökulmia kasvun tielle.