Miltei 20 vuoden omakohtainen yrittäjäkokemus useammassa yrityksessä ja noin 20 vuoden yrittäjyystutkija- ja opettajakokemus. Cleantech-/Bioalan/ympäristöliiketoiminnan kiinnostus- ja asiantuntemus: waste management, waste to energy, renewable energy (focus mainly on PV and solar thermo solutions, small scale off-grid/de-centralized energy systems), thermochemialconversion processes for biomass (torrefaction, pyrolisis, gasifigation).

Yrittäjyyden kiinnostus- ja asiantuntemus: alkava liiketoiminta, liiketoimintasuunnittelu, strategiointi, yrittäjävetoiset jakelutieratkaisut erityisesti franchising, markkinointitutkimus, asiakassuhdemarkkinointi/-johtaminen, yrittäjäpersoonan ominaisuudet, liiketoimintamahdollisuuksien havaitseminen.

Muuta: kauppatietieden tri, dosentti (Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu; yrittäjyys oppiaine, opintoja USA: Univ. of Texas, El Paso, TX, Univ. of St. Thomas, Minneapolis, MN). Carpe diem – tartu hetkeen ohikiitävään! Maailma on täynnä itse säällisiä jossittelijoita ja perässä hiihtäjiä – näkijöitä ja tekijöitä tarvitaan aina, erityisesti juuri tässä hetkessä, nyt ja heti.