Suomen ensimmäisen ajatusjohtajuustoimiston liiketoimintajohtajana pääsen eturivin penkiltä seuraamaan ja viemään niin kotimaisia kuin globaaleja toimijoita kohti tavoitteitaan. Näen ajatusjohtajuuden systemaattisen rakentamisen ja lopulta saavuttamisen olevan yksi merkittävimmistä kilpailutekijöistä tulevaisuudessa. Tulevaisuudessa menestyvät ne yritykset, jotka ovat valmiita ja tarpeeksi rohkeita rakentamaan ajatusjohtajuutta oman toimintansa ympärille. Puhun niistä yrityksistä, jotka panostavat henkilöstön uskallukseen viestiä, auttavat jokaista löytämään oman aidon äänensä ja tyylinsä osallistua keskusteluun sekä uskaltavat olla suunnannäyttäjiä oman toimialansa ajankohtaisissa keskusteluissa.

Sparrailen mielelläni ajatusjohtajuudesta ja viestinnästä sekä siitä, kuinka nämä on tiimin sitouttamisella mahdollista saada osaksi kestävää, kustannustehokasta ja rohkeaa edelläkävijyyttä.

Jotta saatte käsityksen työskentelyfilosofiastani niin kuvaan sitä seuraavasti: jos olisin auto, olisin nopea ja ärhäkkä perhefarmari – kaikki mahtuu kyytiin ja vauhdilla edetään!

Fun fact, toimin aikoinaan osana Kasvu Open tiimiä fasilitaattorina. Vihreä liiga on siten hyvin lähellä sydäntäni!