Olen taloushallinnon ammattilainen, jolla on lähes parin vuosikymmenen kokemus talouden ja hallinnon tehtävistä yritysmaailmassa niin yhtiö- kuin konsernitasolla. Olen myös toiminut julkishallinnon talouden tehtävissä ja lisäksi minulla on kokemusta kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä toimimisesta. Työtehtävieni kautta olen saanut laajasti kokemusta niin sisäisen kuin ulkoisen laskennan tehtävistä mutta myös muista hallinnollisista tehtävistä ja johtamisesta. Koulutukseltani olen sekä tradenomi että kauppatieteiden maisteri ja pääaineinani olen lukenut taloushallintoa ja tietojohtamista.

Kehittämisprojektit aina olleet iso ja mielenkiintoisin osa työtehtäviäni. Työurani aikana olen ollut useissa projekteissa esimerkiksi kehittämässä ja sähköistämässä taloushallintoa tai kehittämässä yrityksen raportointia tai tiedolla johtamista. Minulle on kertynyt runsaasti kokemusta myös erilaisista järjestelmistä ja olen saanut olla luotsaamassa myös järjestelmien tehokkaampaan käyttöön liittyviä projekteja. Myös liiketoiminnan uudelleen järjestelyt ja näihin liittyvät talouden ja hallinnon tehtävät ja projektit ovat rikastuttaneet osaamistani.

Työurani aikana roolini liiketoiminnan tukena ja auttajana on aina ollut tärkeä. Se on myös luonut työlleni syvemmän merkityksen. Motivoidun siitä, että voin omalla osaamisellani auttaa toisia menestymään työssään. Haluan kehittää asioita suuntaan, joka parantaa, tehostaa tai kehittää toimintojen taloudellisuutta tai työntekemisen mielekkyyttä.