Bisnestä voi tehdä aina paremmin – Hae mukaan Etelä-Pohjanmaan yrityksille suunnattuun sparraukseen

Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulla yritykset saavat sparrausta liiketoiminnan ajankohtaisiin haasteisiin. Haasteet voivat liittyä esimerkiksi myyntiin, markkinointiin, rahoitukseen, johtamiseen tai muuhun yritykselle ajankohtaiseen teemaan. 

Sparraukseen voivat hakea mukaan kaikki yritykset, joilla on y-tunnus ja vahva tahto kasvattaa liiketoimintaa. Yrityksen liikevaihdolle, toimialalle tai iälle ei ole kriteerejä. Sparraus on maksutonta kaikille mukaan valituille yrityksille.

– Sparraajat antavat konkreettisia neuvoja ja avaavat verkostojaan. Sparraus ei siis ole vain liiketoimintamallin viilaamista vaan johdattelua potentiaalisten kumppanien ja asiakkaiden puheille, kaksi kertaa sparraukseen osallistuneen kasvuyritys Secappin liiketoimintajohtaja Jani Lehtinen sanoo.

JOKAINEN KASVUPOLULLE MUKAAN VALITTU KASVUYRITYS:

  • saa luottamuksellista, henkilökohtaista sparrausta liiketoimintaan.
  • tapaa yrityskohtaisesti valitut 5-8 eri alojen asiantuntijaa eli sparraajaa.
  • verkostoituu alueellaan/toimialallaan ja valtakunnallisesti merkittävien kumppaneiden kanssa.
  • voi halutessaan kisata Vuoden kasvuyritys -tittelistä.

Haku ja valinnat

Hakuaika Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulle on 4.1.-17.3.2021. Täytä hakemus Kasvu Openin verkkosivuilla, ja hae mukaan Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulle. Hae mukaan tästä. 

Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulle valitaan mukaan 15 kasvuyritystä. Valinnat tekee Kasvupolun tuomaristo. Tuomaristo koostuu Kasvupolku®-kumppaneiden edustajista, jotka valitsevat sparrattavat yritykset hakemusten perusteella. 

Kasvupolkujen tuomaristot arvioivat kasvuyrityksiä kriteereillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla.

Etelä-Pohjanmaan Kasvupolun kumppanit ovat: Alavuden Kehitys Oy,Etelä-Pohjanmaan Kauppakamari, I-mediat Oy, Into Seinäjoki, Kauhajoen kaupunki,  Kuortaneen kunta, Uusyrityskeskus Neuvoa-antava, Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy, Osuuskunta Viexpo, Xport Oy, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ja Ähtärin kaupunki.

Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä hakuajan jälkeen.

LISÄTIETOJA KASVUPOLUSTA:

Taina Brandstack
taina.brandstack@kasvuopen.fi
044 019 9553

 LISÄTIETOJA NETISSÄ: Etelä-Pohjanmaan Kasvupolku®