Digital health Kasvupolku®: Lupaavimmat kasvuyritykset ovat Alfame Systems ja Wellmo

Digital health Kasvupolun kaksi lupaavinta kasvuyritystä ovat helsinkiläiset Alfame Systems ja Wellmo Mobile Wellness Solutions MWS.

Alfame Systems on ohjelmistoyritys, joka tarjoaa digitaalisia ratkaisuja julkishallinnon organisaatioille ja yrityksille. Yritys suunnittelee ja toteuttaa liiketoiminnalle kriittisiä API- ja integraatioratkaisuja, prosessiautomaatiota sekä sovellusten ohjelmistokehitystä.

Tuomaristo oli yksimielinen Alfamen jatkopaikasta. Integraatioiden tärkeys korostuu terveydenhuollossa, ja Alfame tarjoaa ratkaisuja tähän haasteeseen. Alfamen näytöt ovat vakuuttavia ja ne osoittavat kasvupotentiaalia. Tuomaristo kehui yrityksen tiimiä ja johdon ymmärrystä työkyvyn johtamiseen osana kasvua.

Wellmo on älylaitteessa toimiva hyvinvointipalvelu henkilöstön ja työyhteisön hyvinvoinnin parantamiseksi. Wellmolla voi seurata omia hyvinvointi- ja terveysarvoja, asettaa tavoitteita ja jakaa hyvinvointidataa terveysvalmentajien kanssa.

Tuomaristo arvosti Wellmon skaalautumismahdollisuuksia ja markkinapotentiaalia. Wellmo auttaa sovellustungoksessa painivaa hyvinvointialaa yhdistämällä eri sovelluksilla tuotettua dataa ja helpottamalla tilannekuvan ylläpitämistä. Tuomariston mukaan yritys yhdistää organisaation ja käyttäjän helpolla tavalla luoden lisäarvoa hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Tiimillä on vankka kokemuspohja, joka mahdollistaa kasvun.

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit lupaavimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla. 

Katso: Mikä on Kasvupolku®?
Katso: Digital health Kasvupolku®-sparraukseen osallistuneet yritykset

KASVUPOLUN TUOMARISTO JA KUMPPANIT

Digital health Kasvupolun tuomariston kokoonpano:

  • Nina Rautiainen, Business Jyväskylä
  • Pauli Forma, Varma
  • Iiro Korander, Varma
  • Kari Aho, Secapp

Yrittäjille maksuttoman sparrauksen mahdollistavat Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit yhdessä Digital health Kasvupolku®-kumppaneiden kanssa. 

Digital health Kasvupolku®-kumppanit ovat:

  • Business Jyväskylä
  • Varma

Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat Nordea, Business Jyväskylä, DNA, Keski-Suomen liitto, KPMG, Varma, AWS, Kauppakamari ja Technopolis.

KOHTI KASVU OPEN KARNEVAALIA 2021

Kasvupolkujen lupaavimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open 2021 TOP 60 -finalistijoukkoon. Finalistit saavat kolmannen sparrauspäivän syksyllä 2021.

Kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalissa 27.-28.10.2021 finalistijoukosta valittu TOP 10 kisaa Vuoden kasvuyritys -tittelistä. TOP 10- ja voittajavalinnat tekee Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo.

Katso: Vuoden kasvuyritykset 2020
Katso: Kasvu Openissa sparrattuja yrityksiä

LISÄTIEDOT

Vivi Pöntiö
vivi.pontio@kasvuopen.fi
050 439 8988