Valtakunnallinen tuomaristo

TUOMARISTON TEHTÄVÄT

Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo arvioi ja valitsee Kasvu Open -kauden 2020 TOP 60 -yritysjoukkoa täydentävät yritykset. Kasvu Open Karnevaalissa valtakunnallinen tuomaristo valitsee vuoden kasvuyritykset Kasvu Open -kaudelta 2020 . Voittajat valitaan sijoille 1.-3.

Valtakunnallisen tuomariston käytössä ovat samat kriteerit kuin alue- ja toimialakohtaisten Kasvu Open Kasvupolkujen tuomaristoilla. Arviointi- ja valintakriteerit ovat : markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

TUOMARISTO 2020

Valtakunnalisen tuomaristin kokoonpano tarkastetaan vuosittain. Tuomaristo tekee työtä pro bono -periaatteella. Monet valtakunnallisen tuomariston jäsenistä toimivat myös Kasvu Open -sparraajina.

Lennu Keinänen

Valtakunnallisen tuomariston puheenjohtaja (2019-) Lennu Keinänen on Flashnoden toimitusjohtaja, Paytrailin perustaja, sarjayrittäjä ja sijoittaja.

Katso Lennun Kasvu Open -sparraajaprofiili.

Vera backström

Valtakunnallisen tuomariston jäsen Vera Backström on digitaalisen johtamisen konsultti ja Detection Technologyn, Fingertipin ja Antti Ahlström Perillisten hallituksen jäsen.

anssi lehikoinen

Valtakunnallisen tuomariston jäsen Anssi Lehikoinen on hallituksen puheenjohtaja Enfo Oyj:ssä, Rocsole Oy:ssä ja VRT Finland Oy:ssä.

Katso Anssin Kasvu Open -sparraajaprofiili.

unna lehtipuu

Valtakunnallisen tuomariston jäsen Unna Lehtipuu on Framilla Finlandin toimitusjohtaja.

Katso Unnan Kasvu Open -sparraajaprofiili.

outi luukko

Valtakunnallisen tuomariston jäsen Outi Luukko on Touchpoint Oy:n toimitusjohtaja.

juho risku

Valtakunnallisen tuomariston jäsen Juho Risku on Co-Founder ja Partner Butterfly Ventures Oy:ssä.

Katso Juhon Kasvu Open -sparraajaprofiili.

jaakko salminen

Valtakunnallisen tuomariston jäsen Jaakko Salminen on Grannenfelt Finance Oy:n osakas, enkelisijoittaja ja neuvonantaja.

Katso Jaakon Kasvu Open -sparraajaprofiili.