Valtakunnallinen tuomaristo

Lennu Keinänen

Valtakunnallisen tuomariston puheenjohtaja (2019-) Lennu Keinänen on Flashnoden toimitusjohtaja, Paytrailin perustaja, sarjayrittäjä ja sijoittaja.

Katso Lennun Kasvu Open -sparraajaprofiili.

Vera backström

Valtakunnallisen tuomariston jäsen Vera Backström on digitaalisen johtamisen konsultti ja Detection Technologyn, Fingertipin ja Antti Ahlström Perillisten hallituksen jäsen.

anssi lehikoinen

Valtakunnallisen tuomariston jäsen Anssi Lehikoinen on hallituksen puheenjohtaja Enfo Oyj:ssä, Rocsole Oy:ssä ja VRT Finland Oy:ssä.

Katso Anssin Kasvu Open -sparraajaprofiili.

unna lehtipuu

Valtakunnallisen tuomariston jäsen Unna Lehtipuu on Framilla Finlandin toimitusjohtaja.

Katso Unnan Kasvu Open -sparraajaprofiili.

JAAKKO SALMINEN

Valtakunnallisen tuomariston jäsen Jaakko Salminen on Grannenfelt Finance Oy:n osakas, enkelisijoittaja ja neuvonantaja.

Katso Jaakon Kasvu Open -sparraajaprofiili.

juho risku

Valtakunnallisen tuomariston jäsen Juho Risku on Co-Founder ja Partner Butterfly Ventures Oy:ssä.

Katso Juhon Kasvu Open -sparraajaprofiili.

TUOMARISTO

Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo valitsee Kasvupolku®-sparrauksissa menestyneestä TOP 60 -joukosta kymmenen yritystä kisaamaan Vuoden kasvuyritys -tittelistä.

Valtakunnallisen tuomariston käytössä ovat samat kriteerit kuin alue- ja toimialakohtaisten Kasvu Open Kasvupolkujen tuomaristoilla. Arviointi- ja valintakriteerit ovat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Valtakunnallinen tuomaristo valitsee Vuoden kasvuyritykset kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalissa. Tunnustukset jaetaan sarjoissa pieni / keskisuuri.