Valtakunnallinen tuomaristo

KASVU OPENIN valtakunnallinen tuomaristo valitsee Vuoden kasvuyritykset.

Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo valitsee Kasvu Openin Kasvupolku®-sparrausohjelmien TOP 60 -joukosta kymmenen yritystä kisaamaan Vuoden kasvuyritys -tittelistä.

Valtakunnallisen tuomariston käytössä ovat samat kriteerit kuin alue- ja toimialakohtaisten Kasvupolku® -ohjelmien tuomaristoilla.

Arviointi- ja valintakriteerit ovat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Valtakunnallinen tuomaristo valitsee Vuoden kasvuyritykset vuosittain kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalissa. Tunnustukset jaetaan sarjoissa pieni / keskisuuri.

TUOMARISTO

Lennu Keinänen

Lennu Keinänen

Valtakunnallisen tuomariston puheenjohtaja (2019-) Lennu Keinänen on Flashnoden toimitusjohtaja, Paytrailin perustaja, sarjayrittäjä ja sijoittaja.Katso Lennun sparraajaprofiili

Anssi Lehikoinen

anssi lehikoinen

Valtakunnallisen tuomariston jäsen Anssi Lehikoinen on Osuuskunta KPY:n toimitusjohtaja, hallituksen puheenjohtaja Enfo Oyj:ssä, Rocsole Oy:ssä ja VRT Finland Oy:ssä.Katso Anssin sparraajaprofiili

Merja Rahkola-Toivonen

MERJA RAHKOLA-TOIVANEN

Valtakunnallisen tuomariston jäsen Merja Rahkola-Toivanen on toimitusjohtaja, mentori ja sijoittaja, joka hiljattain(2022) exitoi 29 vuotta vanhan perheyrityksen Classic Pizza Restaurant- ja Hangon Makaronitehdas ravintolat.

Katso Merjan sparraajaprofiili

Unna Lehtipuu

unna lehtipuu

Valtakunnallisen tuomariston jäsen Unna Lehtipuu on Framilla Finlandin toimitusjohtaja.


Katso Unnan sparraajaprofiili

Juho Risku

juho risku

Valtakunnallisen tuomariston jäsen Juho Risku on Co-Founder ja Partner Butterfly Ventures Oy:ssä.


Katso Juhon sparraajaprofiili

Jaakko Salminen

JAAKKO SALMINEN

Valtakunnallisen tuomariston jäsen Jaakko Salminen on Grannenfelt Finance Oy:n osakas, enkelisijoittaja ja neuvonantaja.

Katso Jaakon sparraajaprofiili