FinMeas Oy: Sparrauksesta draivia tekemiseen

FinMeas Oy on Kasvu Open 2018 Start again -sarjan finalisti. Yritys osallistui keväällä 2018 Smart City -Kasvupolun sparraukseen, josta eteni valtakunnalliseen finaaliin.

“Minulla on tapana pitää lupaukset, joten kättely sinetöi päätöksen hakea mukaan Kasvu Openiin.”

Näin kommentoi jyväskyläläisen FinMeas Oy:n toimitusjohtaja Sami Ylönen päätöstään hakea mukaan Kasvu Openin sparraukseen. Keski-Suomen kauppakamarin koulutuspäivässä Ylönen keskusteli Kasvu Openin toimitusjohtaja Uljas Valkeisen kanssa ohjelmaan mukaan lähtemisestä. Oppimisesta sekä itsensä ja yrityksen kehittämisestä kiinnostunut Ylönen innostui ohjelmasta ja kätteli lupaukseksi Kasvupolulle mukaan hakemisesta.

Sparrausohjelman loppusuoralle asti päässyt Ylönen ei ole katunut päätöstään hetkeäkään.

“Matka Kasvu Openissa on ollut mielenkiintoinen polku. Lähdin sillä asenteella, että matkaa tehdään avoimin mielin. On ollut kiva huomata omien ideoiden jalostuminen matkan varrella.”

Kasvu Open kirittää katsomaan eteenpäin

Infrarakentamisen asiakkaille kustannustehokkuutta ja turvallisuutta tarjoava Finmeas Oy aikoo kehittää palveluita, asiakaslähtöisyyttä ja asiakaskokemusta muutaman seuraavan vuoden aikana. Yrityksen menestyksen määrittää loppupeleissä kuitenkin se, kuinka hyödyllisiä ja lisäarvoa tuottavia palveluita asiakkailleen yritys onnistuu toteuttamaan. Ylösen mukaan osa heidän yrityksen dna:ta on jatkuva eteenpäin meneminen. Tätä Kasvu Openin sparrausprosessi on tukenut hyvin.  

“Kaikkien kehityshaluisten ja eteenpäin pyrkivien yritysten kannattaa lähteä ehdottomasti mukaan ohjelmaan. Täällä pääsee testaamaan omia ideoitaan ja saamaan niihin asiantuntijasparrausta.”

Vahvistusta yrityksen omille strategisille valinnoille

Kasvupolun sparrauksen jälkeen pääsy mukaan valtakunnalliseen finaaliin vahvisti entisestään Ylösen kokemuksia sparrauksen hyödyllisyydestä.

Vuoden huipennuksen, kaksipäiväisen Kasvu Open Karnevaalin yhdeksi merkittävimmistä anneista Ylönen kokee hyvien kontaktien luomisen. Kuitenkin, tärkeimpänä Ylönen mainitsee Karnevaalista saadun vahvistuksen sille, että strategiset valinnat ovat olleet oikeita. Tekemiseen on saatu lisää “draivia” ja nyt pusketaan täysillä eteenpäin.

NYT LUETAAN: